HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Nacsa Olivér a Barátok Közt sztárjával randizgat

Nacsa Olivér a Barátok Közt sztárjával randizgat

887
hirdetés

A humorista egy évvel ezelőtt még a padlón volt lelkileg, most azonban úgy tűnik újra rátalált a szerelem Pataki Szilvia személyében.

Nacsa Olivér teljesen összeomlott, amikor volt feleségével, Zsuzsival úgy döntöttek 15 hónap házasság után, hogy külön utakon folytatják. Barátai ennek a traumának tudják be nagy fogyását és életmódváltását is.

Olivér azonban újra boldog, hiszen szépen alakul kapcsolata a Barátok Közt Bárány Enikőjét alakító színésznővel. Pataki Szilvia, aki a Megasztár 4-ben is feltűnt szintén egy komoly kapcsolatból lépett ki nemrégiben, hiszen ex-párja már a kezét is megkérte, ám az ő kapcsolatuk sem bizonyult örök szerelemnek.

Fotó: RTL Klub

Az új románcról egyelőre mindkét fél elég visszafogottan nyilatkozik, és azt állítják csupán az ismerkedés fázisában vannak, a május elsejét azonban máris együtt ünnepelték. Olivér és Szilvia ugyanis Ausztriába utaztak, ahonnan egy összebújós fotót is posztoltak közösségi oldalukra, azzal a felirattal, hogy „Csodásan vagyunk!”.

„Olivérrel közös baráti társaságban kerültünk közelebbi kapcsolatba, azóta pedig ismerkedünk egymással. A május 1-jét Ausztriában töltöttük” – árulta el szűkszavúan Szilvi a Blikknek.

Hír24

hirdetés
Previous articleRECEPTEK: Francia hagymaleves
Next articleFerencsik István: Májusi táplálkozás