HAZA RÉGIÓ Megtörtént a kapcsolatfelvétel a SARIO-val

Megtörtént a kapcsolatfelvétel a SARIO-val

816
hirdetés

OLYMPUS DIGITAL CAMERASARIO, a Szlovák Köztársaság Gazdaságügyi Minisztériuma égisze alatt tevékenykedő beruházási és kereskedelmi ügynökség regionális irodáit felügyelő osztályvezető helyettese, Ján Rybárik személyesen látogatott el a komáromi városházára. A város első emberével, Stubendek László polgármesterrel és közeli munkatársaival számba vették a beruházási lehetőségeket városunkban és környékén.

A városvezetés és a városi hivatal minden telekügyi, infrastrukturális jellegű és bármilyen egyéb információt és segítséget megad az ügynökségnek ahhoz, hogy Komárom is felkerülhessen a SARIO által kínált beruházási lehetőségek listájára, hogy az érdeklődő külföldi befektetők úgymond eltaláljanak Komáromba és ne legyen ez a régió sem mostohagyermekként kezelve.

Komárom ugyan nem tud felajánlani ipari park létesítésére vagy nagy volumenű zöldmezős beruházásokra felhasználható egybefüggő területet, mivel az ilyen jellegű telkek a múltban magánkézbe kerültek, de a város továbbra is rendelkezik volt ipari területekkel, amelyek alkalmasak lehetnek barnamezős beruházások létesítésére. De ehhez mindenképp szükséges a szaktárca és ezen belül az említett ügynökség pozitív hozzáállása és segítsége.

Remélhetőleg a 2015. május 7-én lezajlott első találkozó e cél irányába mozdítja el a feleket.

 

-krá-

komarno.sk

hirdetés
Previous articleAz elmúlt három év legjobb első negyedévét zárta a Slovnaft
Next articleKék Gomb Hete gyűjtés Komáromban is