HAZA HÍR-MIX Megduplázódott a komáromi polgármesterjelöltek száma – Bastrnák is indul

Megduplázódott a komáromi polgármesterjelöltek száma – Bastrnák is indul

797
hirdetés

47814_305_210Bastrnák Tibor, a Most-Híd parlamenti képviselője lesz a vegyespárt polgármesterjelöltje az őszi helyhatósági választáson Komáromban – jelentette be június 7-i közös sajtótájékoztatóján Andruskó Imre, Bastrnák Tibor és Varga Tamás – a hivatalos jelöltek száma ezzel megduplázódott.

Bastrnák korábban 2002-2010 között két cikluson át irányította Komáromot, négy évvel ezelőtt pedig harmadszor is versenybe szállt a polgármesteri címért, akkor azonban Marek Anton, jelenlegi polgármester és Stubendek László is megelőzte.
A városban elsőként a Magyar Közösség Pártja nevezte meg polgármester-jelöltjét. A magyar párt helyi szervezete még június 4-én döntött arról, hogy Czíria Attilát, a párt komáromi elnökét indítják.
Marek Anton, jelenlegi polgármester ugyan hivatalosan még nem jelentette be, de – úgy tudjuk – indulására idén is számítani lehet, mint ahogyan a négy évvel ezelőtt még az MKP jelöltjeként induló  Stubendek Lászlóéra is, aki Czíria Attilával szemben maradt alul a magyar párt komáromi alapszervezetének jelöltállító közgyűlésén. Stubendek, aki tavaly ősszel az MKP színeiben szerzett képviselői mandátumot Nyitra megyében, a héten a körkép.sk-nak adott interjúban úgy fogalmazott, fenntartásokkal fogadta „az utóbbi időszak történéseit”, ezért a következő napokban mérlegre teszi, függetlenként „benevez-e” a polgármesteri címért folytatott versenybe.

Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleÚjra két sávon
Next articleHyundai ix35 2.0 CRDi 4×4 HP Premium: Maradt a legszebb szabadidős…