HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Majka új klipjét még Dopeman is megosztotta

Majka új klipjét még Dopeman is megosztotta

815
hirdetés

Az ózdi rapper békét és toleranciát hirdet új dalával. Azt, hogy az üzenet átjött, mi más jelezhetné jobban, mint hogy a videót még nagy riválisa is megosztotta közösségi oldalán.

Majka és Curtis új dalának klippremierje volt tegnap este. De ami még ennél is nagyobb hír, az az, hogy a klipet jónéhényan talán Dopeman oldalán nézhették meg először.

A két rapper egymás iránti utá ellenszenve már-már legendás; nemrégiben egy kis bunyó is volt, de ezenkívül is rendszeresen oltják egymást az egykori cimborák minden lehetséges fórumon. Most viszont mintha megtörni látszana a jég; legalábbis Dopeman Facebook-oldalán ott virít Majka legújabb videója, amit Pityinger az alábbi szöveggel kommentált:

„És íme az este másik premiere! Esküszöm jó lett…Végre valaki kiáll a Magyarságért! Tetszik ez az újdonsült politikai vonal, amit ebben az országban eddig nem csinált még senki, és az a rengeteg ismerős arc, egy pillanatra pedig Kicsi Tyson is meg van idézve…Egyszóval király. Csak remélni merem, hogy az anyacsatorna tulajdonosi köre is komolyan veszi a dal üzenetét és nem fordítják ki CÖF indulónak. Gratula…”

A hozzászólók nagy része egyébként – érthető módon – nagyon korrektnek tartja Dopeman megnyilvánulását.

Hogy a békéről és egymás elfogadásáról szóló nóta végül a két harcban álló híresség közti békét is elhozza-e, nem tudni; az viszont biztos, hogy így legalább egy rövid fegyverszünet köszönhető az ismert arcokat is felsorakoztató új Majka-Curtis klipnek.

Hír24

hirdetés
Previous articleSzázadik születésnapját ünnepelte Tóth Mária
Next articleVeszélyes gyerekhintát von ki a forgalomból az IKEA