HAZA BULVÁR Lehull a lepel Miley Cyrus piszkos kis titkairól!

Lehull a lepel Miley Cyrus piszkos kis titkairól!

1112
hirdetés

Különleges műsorokkal köszönti a VIVA a 21 éves botrányhőst

miley_cyrus2Szemtelenül fiatal, világhírű, botrányai miatt mindenki róla beszél. Miley Cyrus kiskora óta hozzászokott, hogy rajongók milliói kövessék minden egyes lépését, idén azonban a sztár végleg maga mögött hagyta Hannah Montana karakterét. Twerkelt az MTV gáláján, füves cigit szívott az EMA-n, szexszimbólummá vált alig pár hónap leforgása alatt. De vajon hogy és miért csinálta? A VIVA tematikus hétvégéjén végigveszi a 21 éves Miley karrierjének és életének legfontosabb momentumait.

Különc vagyok. De ez számomra nem okoz gondot. A kritikáktól pedig egyáltalán nem tartok, hozzászoktam már, hogy engem piszkál mindenki. Ahhoz, hogy mindig engem taposnak a földbe, ahogy ahhoz is, hogy felkeljek onnan” – mondja a botrányhősnő A Miley-jelenség című egyórás dokumentumfilmben, ami december 6-án, 18:30-kor kerül adásba a VIVA tematikus hétvégéjén.

A film rekordnak számító 1,6 milliós nézettséget hozott Amerikában, ahogy a nemrég óriási sikert aratott MTV EMA is mindenhol az újságok címlapjait foglalta, köszönhetően Miley Cyrusnak. De hogy mi vezérli a twerk-királynőt? Tudatos építkezés-e az, amit láthatunk tőle?

A VIVA az Út a csúcsra – Miley Cyrus című különkiadás vezérletével végigveszi az énekesnő karrierjének legfontosabb pontjait, így amileycyrus zenés műsorokban többek közt a falbontó golyón meztelenül vonagló sztárt is láthatja majd a zenecsatorna közönsége. A VIVA slágerlistája, a Tízpróba bemutatja majd Miley legsikeresebb dalait, sőt egy különleges, eddig idehaza soha nem látott interjú is adásba kerül a VIVA-n, amely nemrég készült a fiatal dívával.

Majd alszom, ha meghaltam. Per pillanat nincs időm arra, hogy azon elmélkedjek, pihenek-e eleget és hogy töltök-e elég időt a barátaimmal.” – vallja Miley, akit a VIVA 21 szál gyertyával és egy olyan összeállítással köszönt majd fel, amelyben láthatjuk, eddig mekkora botrányokat kavart az új Madonnának tartott szépség és hogyan csinálta!

 

Miley Cyrus születésnapi hétvége december 6-tól 8-ig a VIVA TV-n!

redlemon.hu

hirdetés
Previous articleA lélek és fény varázslata Rákász Gergellyel
Next articleKomáromi autótesztelő: Nissan Juke 1.6 DIG-T N-Tec: Még mindig csodálják…