HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Kórházat építenek Schumachernek

Kórházat építenek Schumachernek

849
hirdetés

A 2013. december 29-én súlyos síbalesetet szenvedő Michael Schumacher felesége, Corinna már a Forma-1-es legenda hazaszállítását tervezi – írja a The Sun című bulvárlap.

Corinna állítólag a Genfi-tó melletti otthonukhoz közel egy 10 millió eurós, átszámítva körülbelül 3 milliárd forintos kórházat építhet, ott ápolhatják majd a Forma-1 hétszeres világbajnokát – olvasható a vezess.hu-n.

Amíg az elkészül, a család nap mint nap 230 kilométert tesz meg Svájc és a franciaországi Grenoble között, hogy ott 10 órát tölthessenek Schumacherrel.

„Csodák történnek, persze, és tehetős emberként Michael a pénzért megkapható legjobb ellátásban részesül. Azonban a világ minden pénze sem teheti meg nem történtté a balesetet. A család felkészül a végleges magatehetetlenségére” – nyilatkozott a lapnak egy családi barát.
„Beszélhetünk-e önáltatásról a család esetében? Nos, azt mondanám, hogy igen” – tette hozzá, a névtelenül beszélő bennfentes.

Gary Hartstein, a Forma-1 volt orvosa blogján arról írt a napokban, hogy a 45 éves expilótát nem megfelelően látták el a grenoble-i kórházba való érkezésekor. A család ezt nem sokkal később cáfolta.

Nem hivatalos értesülések szerint a 45 éves Forma-1-es legenda mostanra testsúlya negyedét elveszítette,75-ről 55 kg-ra fogyott.

Sport24 / Hir24

hirdetés
Previous articleZavartalanul zajlik a szavazás, nagyobb lehet a részvétel az első fordulóénál
Next articleAndrej Kiska lesz az új szlovák államfő