HAZA DUNATÁJ Komárom lett a kábítószeresek Mekkája?

Komárom lett a kábítószeresek Mekkája?

889
hirdetés

Hárman vannak előzetes letartóztatásban

ddfddfA múlt hét folyamán három, egymástól ugyan független bűncselekményt leplezett le a komáromi rendőrség kábítószerellenes csoportja, ám mindhárom eset közös nevezője a drogterjesztés volt.

A hét elején vették őrizetbe a 36 éves Zsoltot, akinél 55 ezer euró értékű szárított marihuánát találtak. A férfi védekezésként azt állította, hogy onkológiai problémákkal kezelt édesapja fájdalmainak csillapítása érdekében szerezte be a több ezer adag előállítására alkalmas kábítószermennyiséget. Ugyancsak előzetes letartóztatást rendelt el a Komáromi Járásbíróság annak a 37 éves férfinak az esetében, aki komáromi bérelt lakásában tárolta és árusította a drogot. Még a szomszédoknak sem tűnt fel, hogy a lakótömbben illegális „kereskedelem” folyik a pervitinnel, ugyanis a gyakorta megjelenő fiatal látogatókról azt hitték, hogy a kábítószerterjesztő családtagjának széptevői.
Már visszaesőnek minősül a 36 éves Róbert, akinél egy korábbi rendőrségi ellenőrzés során is kábítószert találtak. Legutóbb egy rutinellenőrzés során figyeltek fel a rend őrei arra, hogy a férfi zsebei furcsán dudorodnak. Miután felszólították kiürítésükre, kristályos anyaggal megtöltött orvosi fecskendők kerültek elő. Már a gyorsteszt megállapította, hogy a fecskendők pervitint tartalmaztak. Ő is vizsgálati fogságban várja a bírósági ítéletet.

DUNATÁJ HETILAP

hirdetés
Previous articleBemutatta nemzetpolitikai stratégiáját a Most-Híd
Next articleMeghalt Morovics István atya