HAZA HÍR-MIX Komárom eddig veretlen

Komárom eddig veretlen

774
hirdetés

BC KOMÁRNO – SPIŠSKÍ RYTIERI 87:75 (24:26, 19:13, 17:17, 27:19)
Nézőszám: 300

Komáromi pontszerzők: Markovič 15 (8 felugrásból), Mohamed 15 (10 felugrásból), Ebo 14, Danielič 13, Walker 12, Páleník 8, Volárik 6, Williams 4, Foltín, Léránt és Halász 0 Iglói gólszerzők: Smith 28, Kigab 16, Hlivák 11, Fusek és Reaves 6, Pipkins 5, Antoni 3, Mrviš és Zuščák 0

A kosárlabda extraliga harmadik fordulójában a hazai csapat az iglóiakkal mérkőzött meg. A vendégek kezdése volt a jobb, egy 0:8-as sorozattal kezdtek, majd kiegyenlítetté vált a játék és az első negyed 24:26-tal zárult Komárom javára. A második játékrészt a hazaiak nyerték 6 ponttal és a félidei szünetre 43:39 arányú komáromi vezetéssel vonultak le a pályáról a csapatok. A harmadik játékrész is kiegyensúlyozott volt, a csapatok minden labdáért és pontért megküzdöttek. A vendégek rohamát az utolsó negyedben sikerült a komáromiaknak megtörniük, melyet a legnagyobb gólkülönbséggel nyertek, s ezzel együtt a mérkőzést is 87:75 arányban, ami egyben azt is jelenti, hogy ebben a szezonban még nem szenvedtek vereséget senkitől. A legközelebbi mérkőzésükre egy hét múlva, október 11-én kerül sor, amikor a komáromiak ismét hazai pályán fogadják a Lévai Patrióták csapatát.

KOMÁROM
Yusuf Mohamed:
Kitűnően játszottunk, ahogy egy igazi csapathoz illik. Nekem személy szerint még hozzá kell szoknom a tempóhoz és az összjátékhoz, de remek játékostársaim vannak, akikkel kölcsönösen támogatjuk egymást, s ez az egész csapatra jellemző. De meg kell említenem a szurkolóinkat is, akik mindig mellettünk állnak, amiért köszönet illeti őket.

Goran Samardjiev edző:
Gratulálok a csapatomnak a nehéz mérkőzésen szerzett győzelemhez. A kezdetekben ismét nem a legjobban indítottunk, ami szerintem annak tudható be, hogy ódzkodtunk a támadástól. A második negyedben kezdtünk olyan játékot játszani, amilyent elvárok a játékosainktól. Húsz napja vagyok a csapattal, igyekszem mindent átadni nekik annak érdekében, hogy mérkőzésről mérkőzésre jobbak legyenek. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak is, akik erőt adnak nekünk és támogatnak bennünket.

SNV
Daishon Smith:
Nehéz mérkőzés várt bennünket Komáromban, remélem, hogy szombaton sikeresebbek leszünk.

Teo Hojč edző:
Az az érzésem, hogy a teljes mérkőzést egy adott percben veszítettük el. Ellenőrzésünk alatt tartottuk a játékot, majd egyetlen perc alatt a játékrend be nem tartása miatt szétesett az egész, amit a hazaiak kihasználtak. Ráadásul a komáromiaknak büntetődobásokból is múdjuk volt pontokat szerezni és a felugrások terén is jobbak voltak. Bár hiányzott a mérkőzésről Viktor Juríček, de nélküle is muszáj boldogulnunk. Tovább kell lépnünk, ha erős csapat és klub vagyunk, az eredmények sem maradnak el. Nem engedhetjük eluralkodni magunkon a borúlátó hangulatot, a mérkőzéseket elemezzük és jobban felkészülünk a következő találkozókra.

Mgr. Mikuláš Keszan

(N.Zs.) , fotó: Konczer András

hirdetés
Previous articleFelmérés: A lakosság közel fele szerint Szlovákia túl sokat segít az ukránoknak
Next articleKomáromi beszélgetőest Kudlik Júliával, a magyar televíziózás élő legendájával