HAZA SPORT Kecskemétre utazik a Spartak, de Komáromban is lesz röplabda a hétvégén

Kecskemétre utazik a Spartak, de Komáromban is lesz röplabda a hétvégén

1021
hirdetés

csapatkep-extraligaA VK Spartak UJS Komárno Extraligás csapata Kecskeméten vesz részt egy nemzetközi röplabdatornán vasárnap, míg a tartalék, 23 évnél fiatalabb játékosokból álló csapat Komáromban mérkőzik meg az UJS CUP-on.

A komáromi férfi röplabdacsapatnál már javában zajlik a felkészülés. Az idei szezonban tartalék együttest is indít a Spartak, amely vasárnap az UJS CUP-on szerepel majd. Az esemény célja a csapatok és játékosok közti sportbarátság elmélyítése, a 2016/2017-es szezonra való felkészülés, valamint az új játékosok csapatba való beépítése.

A torna 2016. szeptember 18-án 9 órakor veszi kezdetét a Selye János Egyetem Sportközpontjában. A körmérkőzéses viadalra a komáromi csapat mellett egy pesti, egy nagyszombati és egy pozsonyi csapat érkezik. Az eseményre a házigazdák minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Az Extraligában szereplő „A csapat” az elmúlt hétvégén Kazincbarcikán vett részt a DON BOSCO Kupán, ahol a második helyen végzett. A következő megmérettetés számukra is vasárnap jön el, méghozzá Kecskeméten.

A Hírös Kupán a VK Spartak UJS Komárno mellett a MAFC-BME (Budapest), a PTE-PEAC C-DOKI (Pécs) és a Kecskeméti RC szerepel majd.

 

hirdetés
Previous articleSokan megsérültek a Nagymegyernél történt vonatbalesetben
Next articleCsaládi hazugságok