HAZA BULVÁR Katus Attila a Sztárportréban!

Katus Attila a Sztárportréban!

3969
hirdetés

Az egészség nem magánügy!

 

Katus Attila: „Az ember a környezetére is hatással van, tehát egy rosszkedvű, morózus, rászoruló ember, sokkal kevesebb örömet és szépséget talál az életben. 

Meg kell tanulni jó döntéseket hozni! 

Mindenkinek volt már ezer olyan döntése, amiről a mai fejével már egészen másképp gondolkozik. Sokszor egóból döntünk valahogyan, és utána ezen nem változtatunk, mert azt mondjuk, hogy mi ilyenek vagyunk. Pedig bizonyos dolgokhoz egyáltalán nem kellene ragaszkodni. 

Mindenki tudja, hogy mi az ami megöl, mert rá is van írva. Akkor legalább ezeket az alap dolgokat ne csináljuk. Ne igyunk alkoholt, ne cigarettázzunk, hanem helyette próbáljunk meg olyan dolgokat keresni, ami boldogsággal tölt el, és nem öl meg, sőt megerősít! Ebből is bőven van, én ebből a zsákból kotorászok.”

Az aerobik világbajnok, életmód tanácsadó a saját testével kapcsolatban elmondta: „Keményen kizsákmányolom, tehát nagy teljesítménnyel használom, de rendszeresen szervizelem, figyelek rá. Nézem az igényeit, és visszaadom neki azt, amire szüksége van, hogy minden nap magas szinten tudjon teljesíteni. Az élet mindig küzdelmes lesz, legyünk olyan erősek, hogy meg tudjunk küzdeni! 

17 palacsinta:

Gyerek fejjel volt olyan, hogy megettem 17 palacsintát. Ma már ilyet elképzelhetetlennek tartok. Minél hamarabb megtanuljuk a jó döntések készségét, annál több kijön az életből. Lehet nagyon fiatalosnak maradni sokáig. Lehet nagyon jó állapotban, energikusan, boldogan élni.”

 

sztarportre.hu

 

https://youtu.be/VEqjbLVM34s

 

hirdetés
Previous articleAz olasz parlament megszavazta a migrációs intézkedések további szigorítását
Next articleArany- és platinafokozat