HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Jön az Angry Birds-film

Jön az Angry Birds-film

1031
hirdetés

Az abbahagyhatatlan mobiljáték tavaly bejelentett mozis adaptációjához már a casting is befejeződött.

Furcsa trendje van a filmes híreknek a napokban: madarakról és hangjaikról szólnak a cikkek. Épp a minap jött a hír, miszerint Conchita Wurst A Madagaszkár pingvinjeiben kölcsönzi hangját egy hóbagolynak, most pedig nyilvánosságra hozták a készülő Angry Birds-mozi szinkronhangjait is.
angry birds
A klasszikus piros madárka, becses nevén bizonyos Red, a madársereg vezére Jason Sudeikis hangján csipog majd, a sárga turbósebességű Chuck hangját Josh Gad kölcsönzi (ő legutóbb a Jégvarászban Olaf hangja volt), a nagy fekete Bombot Danny McBride szinkronizálja, a Trónok harca törpéjeként ismert Peter Dinklage pedig némi áthallással a hatalmas sas karakterének kölcsönzi hangját.
A szereplőgárdát először az app felhasználói előtt hozták nyilvánosságra, a Sony képviselője elmondta, két és félmillió felhasználóval világszerte ez kiemelten fontos volt a Roviónak. „A filmeseink egy óriási mozit főznek ki, és tudjuk, hogy a rajongók alig várják, hogy megtudhassák, hogyan keltik majd életre az Angry Birds történetét a mozivásznon”- nyilatkozta Dwight Caines a Sony-tól. A filmet az alapjául szolgáló mobiljáték fejlesztőcége, a Rovio gyártja és a Sony forgalmazza, a megjelenést 2016 júliusára ígérik.
Forrás: Variety
mozi.hir24.hu
hirdetés
Previous articleNEMES CÉLÉRT FŐZNEK AZ I.KN BIKERS PARTYN., IZSÁN
Next articleMKP által támogatott polgármester-jelöltek 329 településen