HAZA BULVÁR Itt a letiltott Puzsér-interjú

Itt a letiltott Puzsér-interjú

757
hirdetés

Puzser-Robert(1)(8)(210x140)A kritikus ezúttal sem finomkodott a legmeghatározóbb hazai médiaszemélyiségekkel. Nem maradt ki a szórásból Berki, Schobert Norbi és Geszti sem.

Puzsér Róberttel a Bors készített interjút, de a napilap ügyvédei végül letiltották az anyagot. A kritikust ez egy cseppet sem hatotta meg, közösségi oldalán osztotta meg a beszélgetést, ahol elmondta, a Berki-jelenség csak kamu, Schoberték fitneszfasiszták, Geszti pedig fogalmatlan.

„Berki Krisztiánnal a műsorkészítők azt vágják a rendszerváltás során vesztes magyar társadalom arcába, hogy ebben az országban bűnözéssel, rossz ízléssel, gátlástalansággal és kulturálatlansággal lehet érvényesülni. Alighanem az is hazugság, hogy Berki Krisztán ennyire gazdag, ahogy az is, hogy ennyire primitív. Berki mindössze egy kesztyűs báb, akivel herét vasaltatnak, hogy a frusztrált emberek köpködjenek rá.”

Puzsér a magyar fitneszpárt sem kímélte: „A Schobert-Rubint páros azt állítja, hogy a világ kétféle: egészséges, sportos és fitt vagy hájas, akaratgyenge és halálosan tunya. (…) Értem én, hogy Norbi kövér kisfiú volt, de ő is megérthetné, hogy nem mindenki olyan traumatizált a testzsír-index kérdésében, mint ő. Ők fitneszfasiszták. Ki akarnak termelni egy tökéletesen fitt társadalmat, ami ha egy nap Norbikból és Rékákból fog állni, akkor végre eljön a Mennyek Országa.”

Geszti Pétert pedig legújabb dalszövege kapcsán kritizálta Puzsér. Szerinte Geszti csak a popzene és a marketing nyelvén beszél, és nem érti meg, hogy képtelen kifejezni ezzel azokat a témákat, amiket feldolgoz. „Sajnos ezúttal is arról szövegel, amihez nincs hozzáférése. Érthetetlen, hogy nem szorult annyi érzékenység Gesztibe, hogy ne vegye észre: a nyomor, a nélkülözés és a kiszolgáltatottság a fenti módon nem közvetíthető fogalmak.”

A teljes interjút IDE kattintva olvashatja el.

Hír24

hirdetés
Previous articleOmega-koncert július 19-én Tatán
Next articleElhunyt Boross Lajos Kossuth-díjas prímás