HAZA RÉGIÓ Omega-koncert július 19-én Tatán

Omega-koncert július 19-én Tatán

821
hirdetés

IMG_2075Sajtótájékoztatót tartott a tatai vár teraszán az Omega együttes, melynek témája a július 19-én a megújult szabadtéri színpadon bemutatandó Omega Oratórium volt.

Az együttes két tagja, Benkő László és Kóbor János menedzserükkel Trunkos Andrással érkeztek városunkba. A találkozót Lobenwein György szervezte, aki jó kapcsolatot ápol a zenekarral. A város képviseletében Michl József polgármester köszöntötte a vendégeket.

S hogy miről is szól az Omega Oratórium? Rock- és szimfonikus zene, szólóének és kórusrészek: bátor, nem mindennapi társítások. Az Omega együttes legszebb dalainak feldolgozása. Az áthangszerelés révén a rock instrumentumai, a szimfonikus zenekar akusztikus hangszerei, az orgona és a szóló- és kórusének az Omega-klasszikusokat merőben új interpretációban mutatja be.

A zenekar helyi szereplők közreműködését is kérte, így az Egressy Kamarakórus Robozné Schőnfeld Zsuzsanna vezetésével, valamint a tatabányai Kamara Filharmonikus Zenekar Román Géza vezetésével adják a kíséretet a zenéhez.

 

Tourinform irodánkban a jegyekre előrendelést felveszünk! Elérhetőség: 2890, Tata Ady Endre út 9. Tel.: +36 34/586-045

 

tata.hu

hirdetés
Previous articleMegújult a Máriácska Kingyes és Csergő határán
Next articleItt a letiltott Puzsér-interjú