HAZA BULVÁR Hoppá! Angelina és Brad titokban összeházasodtak

Hoppá! Angelina és Brad titokban összeházasodtak

702
hirdetés
A pár sajtósa hozta nyilvánosságra a hírt: Angelina Jolie és Brad Pitt közel tíz év együttélés, két év jegyben járás és hat közös – három vér szerinti és három örökbefogadott – gyerek után szombaton összeházasodtak Franciaországban.
mr. és mrs. smith angelina jolie brad pitt
A pár a Mr. és Mrs. Smith című fimben: ennek a forgatásán jöttek össze.
Sokáig azt mondták, amíg nem lesz mindenkinek egyenlő joga a házassághoz, addig nem házasodnak össze ők sem. Nos, úgy tűnik, mégis. A pár nem tartott hetedhét országra szóló lagzit: a nizzai Chateau Miraval templomban csak a barátok és a család volt jelen – ami már csak a hat gyerek miatt sem lehetett azért olyan nagyon pici. Angelinát legidősebb fiai, Maddox és Pax kísérték az oltárhoz, Zahara és Vivienne lányai virágszirmokat dobáltak, míg a két legkisebb gyerek, Shiloh és Know a gyűrűt vitték.
Jolie egy májusi interjúban utalt is rá, hogy mindenképpen bevonják majd a gyerekeket, mert azt szeretnék, hogy szüleik esküvője nekik is emlékezetes legyen. „Nem titkolózunk, időpontunk sincs, egyszerűen tényleg nem tudjuk még, hogyan is szeretnénk. Beszélünk róla a gyerekek előtt is, és ők is megosztják a véleményüket. Egyikőjük például azt javasolta: paintballozzunk…” – mesélte az újdonsült Mrs. Pitt. „Akármi is lesz, mindenképpen azt szeretnénk, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Nagyon komolyan vesszük a szeretetet mindannyiunk között. De ebbe az is belefér, hogy valami őrültet és emlékezetest csinálunk”. Nos, azzal, hogy bevonták a gyerekeket a szertartásba,  alighanem sikerült is.

Forrás: Huffington Post / People

mozi.hir24.hu

hirdetés
Previous articleOrosz csapatok hatoltak be Ukrajnába
Next articleÁllatkertek Éjszakája Győrben is!