HAZA RÉGIÓ Állatkertek Éjszakája Győrben is!

Állatkertek Éjszakája Győrben is!

1104
hirdetés

 Zoogyor-Sotetedes-utan-europlakat

Harmadik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, ezúttal tizenhárom magyarországi helyszínen. Az esemény augusztus 29-én, pénteken lesz a budakeszi, budapesti, debreceni, győri, jászberényi, kecskeméti, miskolci, pécsi, poroszlói, szegedi és a veszprémi állat-bemutatóhelyek részvételével, sőt, idén először a budapesti Füvészkert is csatlakozott a kezdeményezéshez.

A győri állatkert éjszakai dzsungel hangulatát megelevenítve, meghosszabbított nyitva tartással (22-óráig)és kalandos programokkal várja látogatóit. Programok 16 órától kezdődnek: a merészebbek kipróbálhatják a bátorságpróbát, simogathatnak kígyót, csótányt és egyéb „nemszeretem” állatokat. 17 órától nyitja meg kapuit a MakiZOO. A vállalkozó szellemű látogatók egy sétát tehetnek a gyűrűsfarkú makik kifutójában és néhány finom csemegével is megkínálhatják az állatokat. Az este folyamán az állatkert látogatói megtekinthetik az állatok vacsoráját, a következő időpontokban:

17:00 tapír

17:30 apella

18: 30 ormányos medve

18:50 Saimiri

19:10 marabu etetés

20:20 ázsiai kiskarmú vidra etetés

21:05 örvösmedve etetés

21:30 jaguár etetés

Az est programját színesíti még Benji a láma és Petra a dromedár akik a kijelölt időpontokban a látogatók között sétálnak. ( Bejni 18 : 00, Petra 19.00)

Fenevadak az utcán! „ Felettébb hatalmas, jó magaviseletű állatok. Izgalom, meglepetés, miegymás…”19:30 órától az állatkert kőszínpadán óriás bábos előadás látható.

20:30 Tűzzsonglőrök műsora a kőszínpadon

Az állatkert lakói mindenkit szeretettel várnak ezen a rendhagyó éjszakán!

A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.

A jegypénztár 21.30-ig tart nyitva.

hirdetés
Previous articleHoppá! Angelina és Brad titokban összeházasodtak
Next articleHetven évvel ezelőtt tört ki a Szlovák Nemzeti Felkelés