HAZA HÍR-MIX Helyi termékek és helyi termelők a Komáromi Karácsonyi Vásáron

Helyi termékek és helyi termelők a Komáromi Karácsonyi Vásáron

1792
hirdetés

A Villa Camarum Polgári Társulás idén először szervezi meg a Komáromi Karácsonyi Vásárt, amelynek célja az, hogy elsődlegesen helyi termelők helyi termékeit mutassa be, a helyi kézműveseket és vállalkozókat hozza helyzeti előnybe.

Már az első karácsonyi vásár meghirdetésekor nagy volt az érdeklődés a vásár iránt. Abban a legtöbb érdeklődő egyetértett a szervezővel, hogy szükség van városunkban legalább egy olyan hétvégére, mely teret ad az elsődlegesen (de nem kizárólag) helyi termékek bemutatkozásának. Ennek a vásárnak is a közösségépítés a legfontosabb feladata – a Szentháromság-szobortól a Tiszti Pavilonig több mint egy tucat, elsődlegesen helyi termelő és kézműves számít a komáromiak figyelmére. A figyelmükre számít csokoládémanufaktúra, kávépörkölő kisüzem, csodás karkötők, kerámiatálak és ékszerek találhatnak gazdára. Vásárolhatnak majd péktermékeket, kóstolhatnak majd helyben sült kolbászt és kézműves sajtokat is. Mindenkit szeretettel vár a Komáromi Karácsonyi Vásár a Klapka téren, december 15. és 17. között!

A Tiszti Pavilon dísztermében december 16-án délután valósul meg a Kreatív Kuckó nevű programpont, mely kézműves-foglalkozásokkal és olyan kézművesek portékájával várja a nagyérdeműt, akik kedvtelésként, nem kiemelt, vagy kiemelt mellékes tevékenységként űzik a kézműveskedést.

hirdetés
Previous articleRenault GrandCoupé 1.5 dCi LIMITED: Kupé, amely szedán…
Next articleMegválasztották 2017 legjobb magyar mézét