HAZA KÜLFÖLD Havazás – Szinte járhatatlan az M1-es Komárom-Esztergom megyei szakasza

Havazás – Szinte járhatatlan az M1-es Komárom-Esztergom megyei szakasza

848
hirdetés

Az M1-es autópályán Győr felé, a 34-es kilométerszelvénynél továbbra is áll a forgalom egy keresztbefordult kamion miatt. Szintén Győr felé, a 83-84-es szelvények között hótorlaszt emelt a szél, ezért Tatáig áll a forgalom – tájékoztatta csütörtök este a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

    A sajtószolgálat közölte: Győr felé, a 99-es kilométernél is elakadt egy kamion, emiatt szintén áll a forgalom. A Budapest felé vezető oldalon Tatabánya-Újvárosnál három kamion akadt el, a forgalmat az 1-es számú útra terelik. A 13-as számú főút lezárása miatt az autópályáról nem lehajtani Komárom felé és ugyanitt felhajtani Budapest irányába.
    Az M1-es autópályán a tehergépjárművek és a személygépkocsik mindkét oldalon a 43-as, az 54-es, az 57-es és a 64-es kilométerszelvényben lévő parkolókban állhatnak meg, ahol ételt és italt tudnak vásárolni, és illemhely is a rendelkezésükre áll – tették hozzá.
    Kisigmándon a faluházban, Nagyigmándon az általános iskolában és Komáromban a Beőthy út 3. szám alatt pihenőhelyet rendeztek be azoknak, akik nem tudtak hazajutni.
    A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság azt kéri, hogy senki ne induljon útnak.

MTI

hirdetés
Previous articleKomáromban is kitűzték a székely zászlót
Next articleHavazás – Kritikus a közlekedési helyzet Győr-Moson-Sopronban