HAZA RÉGIÓ Halloween est a győri állatkertben

Halloween est a győri állatkertben

1226
hirdetés

Zoogyor-Halloween-europlakatOktóber 31.-én este ismét megnyílnak az állatkert kapui, a fáklyákkal és lámpásokkal megvilágított park rejtelmes szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A programok 16- órától kezdődnek: az állatkert néhány lakójának vacsoráját tekinthetik meg az érdeklődők, felfedezhetik a pókpalotát, megismerhetik az elhagyott ház rejtelmeit. Az állatkert terráriumházában „nemszeretem” állatokat simogathatnak meg a vállalkozó szelleműek, továbbá a tapogatóZOO asztalánál , különböző állatoktól származó dolgokat szemlélhetnek meg, foghatnak kézbe ( kígyóbőr, csontok, szarvas agancs).

17 órától színre lép az Állatijó Bemutató csapata, akik az erdő éjszakai lakóit mutatják be, egérrel, patkánnyal, nyesttel, borzzal és rókával találkozhatnak érdeklődők.

Erre az éjszakára Drakula gróf is az állatkertbe látogat, a legbátrabbak vele is találkozhatnak. Továbbá boszorkányok, szellemek és az éjszaka többi teremtménye érdekes és kalandos játékkal várják az érdeklődőket: a bátorság próbákat teljesítő gyermekeket apró ajándékokkal jutalmazzák. Ezt üzenik mindenkinek: Öltözz melegen, hozz magaddal zseblámpát és mindig nézz a lábad elé! 

Az este folyamán : „ezer arcú kísértetek” lidérc lézershow továbbá tűzzsonglőrök műsora várja az állatkert kőszínpadán a feladatok közt megpihenőket.

Látogasson el hozzánk és legyen részese, az állatkerti éjszaka rejtelmeinek, és a halloween est meglepetéseinek!

Jegyek elővételben válthatók az állatkert pénztárában minden nap 10-17:00-ig. Az elővételi jeggyel érkezők külön bejáraton jöhetnek be, elkerülve a jegypénztári sorban állást.

Programokról részletes tájékoztatás a www.zoogyor.com oldalon olvashatnak.

hirdetés
Previous articleSuzuki Swift Sport 5D: Sportosság és praktikum
Next articleŐsi rítusú mise Komáromban a Szent András-templomban