HAZA SPORT Győzelem a stadionbúcsúztatón

Győzelem a stadionbúcsúztatón

1131
hirdetés

A KFC nyerte a csallóközi rangadót

fotó: K. Scholtz
A labdarúgó II. liga 21. fordulójában Komárom Somorját fogadta. A két csapatot mindössze négy pont választotta el a tabellán, így kiélezett, izgalmas, mondhatni hatpontos mérkőzés várt a felekre.
Az igazi izgalmak azonban elmaradtak, mert a lila-fehérek esélyt sem adtak a DAC-farmcsapatának. A 8. percben egy magas vonalú letámadás után Šimon Šmehyl bökte ki a vendég védő elől a labdát, az ajtó-ablak helyzetben pedig Miroslav Antal nem hibázott. A térfélváltás után pedig röpke két perc alatt végleg lerendezte a mérkőzést a hazai csapat. A 48. percben Michal Horodník erőszakosságának köszönhetően az alapvonalról tálalt Boris Druga elé, aki átlőtte a védők és a kapus alkotta védelmi falat, az 50. percben pedig a somorjai védő rövid hazaadását Miroslav Antal csípte el, akinek már nem volt más dolga, mint újra a kapuba találni. A mérkőzés folytatásában a hazaiak fantasztikus játékkal több helyzetet is kialakítottak, azonban az eredmény már nem változott.
Információink szerint ez volt az utolsó mérkőzés, amely a pintyőkeligeti stadion jelenlegi állapotában zajlott, mivel napokon belül elejét veszik az építkezési munkák, így méltó játékkal vettek búcsút a kopottas lelátóktól.
Győzelmével a KFC négy pontra megközelítette a Kassát, amely mindössze egy döntetlenre volt képes a bukdácsoló Homonna ellen. Jövő héten a kiszámíthatatlan Pozsonyligetfaluhoz látogat Radványi Miklós legénysége.
Hajrá KFC! Hajrá Komárom!
Konczer András
hirdetés
Previous articleTúl az írásbeli vizsgákon – vizit a Selye János Gimnáziumban
Next articleTöbb történelmi épület megrongálódott egy tűzvészben Selmecbánya központjában