HAZA BULVÁR Görög Zita: anyukaként komolyabban vesznek

Görög Zita: anyukaként komolyabban vesznek

790
hirdetés

Görög Zita és családja faágonGörög Zita imádja a természetet, és a nyár beköszöntével egyre több időt tölt családjával a zöldben. Legszívesebben a Budapest környéki hegyekbe kirándulnak, hogy a fővárostól eltávolodva friss levegővel töltsék meg tüdejüket. A mozgás fontos szerepet játszik Zitáék életében, és az első napsugarak megjelenésével már hódolnak is kedvenc szabadidős tevékenységeiknek.

Végre kijelenthetjük: itt a nyár! Görög Zita azt mondja, amint 10 fok fölé emelkedik a hőmérő, már mennek is a szabadba, és egész napokat töltenek ott. Legtöbbször négyesben teszik mindezt, de ha éppen öccse, Bálint ráér, ő is csatlakozik hozzájuk.

Szerencsés vagyok, mert a gyerekeim mozgékonyak, nem kell sosem erőltetnem a sportolást. Milus rendszeresen focizik, imád bringázni, görkorcsolyázni, és amikor tehetjük lovagolni is járunk. Helyesebben, amíg Lotti lovagol, addig a testvére vadul köröz a karám körül, mi meg egyszerűen imádjuk nézni őket – kezdi a gyönyörű anyuka. – Hétvégenként gyakran megyünk kirándulni, kedvencünk a Pilis, és bár közel van Budapesthez, nagyon tiszta ott a levegő. A Margitszigetre is szívesen kijárunk, gyakran biciklivel, ott kicsit piknikezünk, labdázunk, frizbizünk és kacsákat etetünk a gyerekekkel.”

Zita alkatát javarészt a genetikának köszönheti, de őt az sem zavarta, amikor várandósságai idején 25 kilós súlytöbbletet cipelt. Mint mondja, akkoriban azok is kedvesek voltak hozzák, akik előtte elutasítóan viselkedtek. Persze, a nyár közeledtével, mint minden nőnek, az ő fejében is megfordul, hogyan mutat majd a strandon. Ekkor végigcsinál egy két hónapos máriatövises méregtelenítő kúrát, kevesebb csokit majszol és rendszeres mozgásba kezd.

Jógázom, ami szintén elősegíti a káros anyagok távozását a szervezetemből, és egy hármas hatású méregtelenítő kapszulával is gyorsítom ezt a folyamatot. Emellett amikor csak lehet gyalogolok, és persze sokszor a gyerekek utáni szaladgálás is felér egy-egy edzőteremben töltött órával. Most, hogy beköszöntött a nyár, mint oly sok nőtársam, én is gondolok arra, hogyan mutatok majd fürdőruhában, ezért könnyítésképpen  bekapok reggel és este egy kapszulát, és igyekszem a párom és a gyerekeim társaságában annyit mozogni a szabadban, amennyit csak lehet.”

Zita azt mondja, mióta édesanya valahogyan komolyabban veszik a szavait – épp ezért tanácsolja mindenkinek, hogy használják ki a nyarat, legyenek együtt a szabadban, a friss levegőn, amikor csak tehetik. Jót tesz ez a testnek és a léleknek is, az élmények pedig sokáig elkísérnek.

redlemon.hu

(duntaj.sk)

hirdetés
Previous articleVálaszolt az érintett
Next articleRECEPTEK: Rokfortos, epres saláta