HAZA HÍR-MIX Felújítás miatt lezárások lesznek az I/13-as úton Nagymegyer és Medve között

Felújítás miatt lezárások lesznek az I/13-as úton Nagymegyer és Medve között

423
hirdetés

Szlovák Útkezelőség (SSC) teljes lezárásra figyelmeztet az I/13-as úton Nagymegyer és Medve között április 28-tól – tájékoztatott Martin Guzi, az SSC kommunikációs osztályának munkatársa. Útkereszteződéseket, egyes szakaszokat, illetve hidakat újítanak fel.

Kép: illusztráció, Pixabay

Nagymegyer és Csilizradvány között április 28-a és október 15-e között lesz lezárva egy 4,6 kilométeres szakasz. Csilizradvány és Medve között egy 3 kilométeres rész április 28-tól egészen 2024. június 30-ig. A III/1404-es út Medve-Balony kereszteződése az I/13-as úttal, illetve az III/1394 út Csilizradvány-Kulcsod  kereszteződése az I/13-as úttal átjárható lesz.
Kerülőútként a Csilizradványon, Balonyon, Kulcsodon és Medvén át vezető harmadrendű utak és a nagymegyeri I/63-as út használható. A 7,5 tonnát meghaladó járművek (TRANZIT) a Dunacsún és Rajka közti határátkelőt, vagy a komáromi Monostori hidat használhatják.
A felsorolt szakaszokon összesen hat kereszteződést újítanak fel. Emellett felújítják az I/13-as úton a vízelvezető csatorna hídját, és az I/13-as I. szakaszán található hidat. A munkák 14 hónapig tartanak.

TASR

hirdetés
Previous articleKomárom elszalasztotta a lehetőséget, Iglón dől el minden
Next articleMegnyílt a Brigetio Öröksége Látogatóközpont Komáromban