HAZA BŰNÜGY Epilepsziás rohamot kapott Rezesova

Epilepsziás rohamot kapott Rezesova

753
hirdetés

A csontsovány milliomosnő súlyos, öntudatlan állapotba került.

Csütörtökön folytatódik másodfokon a négy halálos áldozattal járó baleset tárgyalása. A pert május 5-én elhalasztották a vádlott betegsége miatt. A Borsnak egy magát megnevezni nem kívánó forrás arról beszélt,  hogy Eva Rezesova nemcsak lesoványodott, de epilepsziás görcsrohamot is kapott a zárkájában. Elájult, teljesen elvesztette az öntudatát, amikor pedig magához tért, nem emlékezett arra, hogy mi történt a rosszulléte előtt.

A lap azt írja, Rezesová jelenleg alig több mint negyven kiló. A vírusfertőzésből kigyógyult, a csütörtöki tárgyalásán állítólag már ott lesz.  Egyetlen roham egyébként önmagában nem jelenti azt, hogy a szlovák milliomosnő epilepsziás lenne. A súlyos rosszullétet együtt okozhatta a betegségtől legyengült szervezete, a magas láz, illetve az érzelmi idegállapota is.

Ahogy arról beszámoltunk, a végzetes baleset tavaly, augusztus 21-én hajnalban történt az M3-as autópályán. Az ittas nő egy kocsinak ütközött, hátulról szaladt bele a járműbe, amely így nekicsapódott a szalagkorlátnak. Az autó kigyulladt, benne négy utasával. Hárman bennégtek a kocsiban, negyedik társukért küzdöttek az orvosok, de két nappal később ő is meghalt a kórházban.

Első fokon az ügyész legalább tíz évre szerette volna börtönben tudni a négy ember haláláért felelős asszonyt, ám a bíróság másképp döntött: Rezesova hat év fogházbüntetést kapott. Minden érintett fellebbezett. A milliomosnőt a döntés után házi őrizetbe helyezték, ám nem sokáig örülhetett, december elején ismét előzetesbe küldték, mondván, semmi nem köti ide, ráadásul a kiemelkedő vagyoni háttér és külföldi kapcsolatrendszere megkönnyítheti a dolgát, ha úgy dönt, megpróbálja elhagyni az országot.

 

Hír24

hirdetés
Previous articleSikertelen főbíróválasztás, Harabín bukott!
Next articleAz egész családot várta az ErődFeszt