HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Ellopták Schumacher orvosi kartonját

Ellopták Schumacher orvosi kartonját

846
hirdetés

Ezt Sabine Kehm, a hétszeres Forma-1-es bajnok pilóta menedzsere közölte hétfőn.

Kehm hétfőn erősítette meg , hogy a média több képviselőjének is felkínálták Michael Schumacher orvosi papírjait, de nem tudni, hogy ezek valódi dokumentumok-e vagy hamisítványok. A csaknem félévi kórházi ápolás után Svájcban lábadozó Forma-1-es expilóta menedzsere szerint mindössze annyi biztos, hogy Schumacher kartonját ellopták.

A rendőrség már nyomoz az ügyben. A Bild című német tömeglap internetes kiadása szerint az eladók legalább 60 ezer svájci frankot akarnak a papírokért.

Sabine Kehm hangsúlyozta, hogy érzékeny és a legteljesebb mértékben privát információkról van szó, amelyek közzététele vagy az azokkal való kereskedés tiltott.„Az orvosi kartonokon szereplő adatok bizalmasak, és nem szabad, hogy nyilvánosságra kerüljenek” – nyomatékosította.

A 45 éves pilóta – aki 2012 végén vonult vissza véglegesen az F1-től – december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Azóta mesterséges kómában tartották az orvosok, majd január végén kezdték el fokozatos felébresztését, mígnem egy hete felébredt.

Azóta már álnéven egy svájci kórházba szállították, ami világszinten elismert biztonságáról és az orvosok szakérterméről. Családját már felismeri, Gary Hartstein, az F1 korábbi főorvosa azonban továbbra is szkeptikus Schumi állapotát illetően.

 

http://sport.hir24.hu

hirdetés
Previous articleFico: nem várható áfacsökkentés Szlovákiában
Next articleKomáromi autótesztelő: Škoda Yeti Mont Blanc 1.4 TSI Green tec: Nepáli hegyi ember a francia Alpokban…