HAZA BULVÁR Dzsudzsák Balázs megvette álmai nyaralóját

Dzsudzsák Balázs megvette álmai nyaralóját

1173
hirdetés

Almai nyaraloja elott edzA focista régi vágya volt, hogy egyszer a sajátjának tudhasson egy letisztult stílusú nyaralót, közvetlen a Balaton parton. Amikor meglátta a siófoki Aranypart elegáns nyaralókomplexumát, első látásra beleszeretett, s úgy ítélte számára a kikapcsolódás mellett ez befektetésnek is remek lehetőség lesz.

Dzsudzsák Balázs imádja a Balatont. A jelenleg a Dinamo Moszkvánál játszó sztárfocista a szüleivel járt először a magyar tengernél, és mint a legtöbbünket, őt is meghatározó gyerekkori emlékek kötik oda. Persze az idő teltével a balatoni nyarak már másról szóltak, inkább a barátok, a szórakozás, a bulik kerültek központba. Az élmények pedig annyira erősek voltak, hogy utazhatott pályája vagy szabadideje alatt bármilyen messzire, a „Balcsi” mindig ott volt a nyári programok között.

Imádom Siófokot, egyszerűen tényleg a Balaton fővárosa. Ha ahhoz van kedvem, akkor élvezem az Aranypart nyüzsgését, ha csendre vágyom, akkor behúzódhatok a lakomba, ha pedig mozoghatnékom támad, akkor egyszerűen kimegyek dekázni a nyaraló elé a kiskertbe, vagy futok egyet a parton. Sokat utazom, ha itthon vagyok, akkor pedig a főváros és Debrecen között ingázom, ide pedig egy óra alatt kényelmesen lejutok. Sokszor teljesen spontán találjuk ki a haverokkal, hogy leugrunk Siófokra, nem sokkal később pedig már ugrunk is a Balatonba, vagy éppen a kerti medencébe, majd indulhat is az esti programozás” – meséli Balázs.

Dzsudzsák Balázs, miután megvette álmai nyaralóját, lakberendező segítségét kérte, hogy az pontosan úgy nézzen majd ki, ahogyan ő azt lelki szemei előtt látja, már évek óta. A földszinti lakás üvegfalain keresztül, szinte lábai alatt terül el a tó, a belső berendezés pedig a sportoló letisztult, férfias és elegáns ízlését tükrözi.

Semmiképp sem szerettem volna egy „tucatlakást”, ugyanakkor kevés az időm arra, hogy szépen lassan belakjam, ezért kértem lakberendező segítségét. Sokat beszélgettünk Bettivel, nyugodtan mondhatom, hogy megismert, így teljesen rábíztam magam, és nem is csalódtam. Maga az épület is ötvözi a modern és minimalista stílust, ezt szerettem volna viszontlátni a belső dizájnban is – árulja el Balázs. – Nálam a fehér szín dominál, azt nagyon szeretem, mert egyszerű, elegáns, ugyanakkor erő sugárzik belőle.”

A sportoló, mint mondja, nemcsak nyáron utazik a Siófokra, szereti azt is, amikor a Balaton nyüzsgő fővárosa kiürül és lecsendesül. Ilyenkor ő is elvonul egy kis időre siófoki apartmanjába a világ kíváncsi tekintete elől.

redlemon.hu

(dunataj.sk)

hirdetés
Previous articleA Kaufland-sztori
Next articleKomáromi autótesztelő: Opel Mokka: Gusztusos kisgömböc