HAZA SPORT Döntetlenezett Kassával a KFC

Döntetlenezett Kassával a KFC

476
hirdetés

A komáromiak visszaestek a negyedik helyre

A II. liga 19. fordulójában a KFC a tabella második helyén álló Kassát fogadta. A játéknap rangadójára mindössze 364 néző volt kíváncsi. Az első félidő egy sajnálatos eseménnyel kezdődött: a KFC balhátvédje egy légi párharc után a földre esett és a derekát kezdte fájlalni. Azonnali csere következett, és a játékost kórházba kellett szállítani. Minél gyorsabb felépülést kívánunk!

Fotó: K. Scholtz

A folytatásban a vagdalózó, két kapu közti játék dominált, a legnagyobb gólszerzési lehetőség akkor keletkezett, mikor a vendégek kapusa, Matúš Kira elszámított egy beívelést, a pattogó labdát Ganbold Ganbayar fejelte kapura, amit a hálóőr csak másodszorra, a gólvonalról mentve tudott csak végleg hárítani. Ahogy az első, úgy a második félidőben is a keleti csapat járatta többet a labdát, azonban egetverően nagy helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani, így lapos, gólnélküli döntetlennel zárult a találkozó.

Ezzel az eredménnyel a KFC hátránya immár tizenegy pont a listavezető Eperjeshez képest, és továbbra is hat pont távolságra vannak a második kassaiaktól, de visszaestek a negyedik helyre, mivel a Slovan B csapata a többszörös magyar válogatott Holman Dávid góljával legyőzte Máriatölgyest és feljött a dobogó harmadik fokára.

Jövő hétvégén a komáromiak az idén gyengén szereplő Homonnához utaznak, ami az erőviszonyokhoz képest nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek: a három korábbi találkozón a lila-fehérek egyszer sem tudták bevenni az “oroszlánok” hálóját.

Konczer András

hirdetés
Previous articleBöjte Csaba ferences rendi szerzetes avatja fel a 100 ima kápolnát Komáromban
Next articleKét bajnoki cím Horvátországból