HAZA BŰNÜGY Czíria Attila: Az éjszakát a rendőrőrsön töltöttem!

Czíria Attila: Az éjszakát a rendőrőrsön töltöttem!

1232
hirdetés

49556n_305_210Czíria Attila komáromi polgármesterjelölt feljelentést tett a rendőrségen plakátjai rongálása miatt. Erről
fb-közösségi oldalán a következő sorokkal számolt be.

„A mára virradó éjszaka jó részét a komáromi rendőrőrsön töltöttem. Amikor este pihenésre készültem erre még nem számítottam. Hetek óta, városszerte, egy általunk eddig ismeretlen személy rendszeresen ocsmány feliratokkal fújta le az Összefogás Komáromért óriásplakátjait. A város jóérzésű polgárai felháborodva jelezték, hogy elítélik a rongálásokat és durva, gusztustalan megnyilvánulásokat.

Tegnap éjfél előtt jelezték nekem, hogy egy ismeretlen férfi éppen fújja le az Ipari iskola előtti óriásplakátunkat. A helyszínre siettem és két szemtanú elmondta nekem, hogy tetten érték a fújatós embert és fénykép is készült róla. A helyi rendőrőrsön azonnal feljelentést tettem. Helyszíneltek – majd a fotó, az autó típusa és rendszáma alapján egyértelművé vált, hogy a rongáló (…) helyi vállalkozó (szerk. megj.: a Facebook-on megjelent írásban a név kezdőbetűi is szerepelnek). A rendőrség még ekkor éjjel elő szerette volna állítani, de ő elhajtott a tett színhelyéről egy üres fekete festékes flakont hagyva maga után az ujjlenyomataival, amelyet a rendőrség már elemez. A bűncselekményről rendőrségi jegyzőkönyv készült és a tettes további büntető eljárásokra számíthat.
Látható, a megtévesztésekre és választási csalásokra előbb­-utóbb fény derül. Bízom az igazságszolgáltatásban, ugyanakkor megdöbbenésemnek adok hangot, amikor láttam, hogy (…) Stubendek László kampány csapatában foglal helyet. Mi elhatárolódunk a saját és a várospolgárai nevében az ilyen és hasonló szicíliai módszerektől és a kettős beszédtől!” – fogalmazott Czíria Attila.
* * *
Czíria Attila beszámolója megjelent az „Összefogás Komáromért” fb-oldalon is. További képekkel is, egyiken Stubendek László is látható. Ő egyébként (ugyanitt) kommentálta is a fent olvasható bejegyzést: „Ismételten fontosnak tartom leszögezni, hogy helytelennek tartok minden olyan megnyilvánulást, ami az egyes polgármesterjelölteket személyükben támadja. Az ilyen megnyilvánulásokkal szemben már a múlt héten zéró toleranciát hirdettem. Határozottan elítélem továbbá szimpatizánsaim jó hírnevének rombolását, megcáfolhatatlan bizonyítékokat nélkülöző gyalázását. Bárki is felelős a Téged ért sérelemért, felnőtt emberek magánakciójáért nem felelhetek. Pláne nem azokért, akik – állításoddal ellentétben – semmiféle szerepet nem vállalnak a stábomban.” – olvasható többek között  a kommentárban.

Felvidék.ma a Facebook Összefogás Komáromért oldala alaján.

hirdetés
Previous articleOpel Astra 1.6 CDTI EcoFLEX: Megváltás ez a motor!
Next articleKristen Stewart kiszáll a filmezésből