HAZA BULVÁR Kristen Stewart kiszáll a filmezésből

Kristen Stewart kiszáll a filmezésből

852
hirdetés

Az Alkonyat-filmek sztárja 24 évesen úgy döntött, átmenetileg kiszáll a színészkedésből. Igazi nyugdíjas éveket tervez: kézimunkázni akar. Megszakad a szívünk.

Kristen Stewart még csak 24 éves, de érthető, ha kicsit elfáradt. Az utóbbi 4 évben összesen 10 filmet forgatott, és két évvel ezelőtt első lett a Forbes legjobban fizetett színésznőket rangsoroló listáján: 2011 májusa és 2012 májusa között 34.5 millió dollárt, azaz körülbelül 8 és fél milliárd forintot keresett. Most viszont bejelentette: kivesz egy hosszabb szabadságot és nem filmez egy ideig. Azt egyelőre nem tudni, Hollywood hogyan tervezi betömni azt a hatalmas űrt, amit Stewart távozása hagy.
A vámpírrománc a múlté: Kristen Stewart új vizekre evez.
A vámpírrománc a múlté: Kristen Stewart új vizekre evez.
Egy dolog nyugtathatja meg az álomgyári fejeseket: az örök Bella nem távolodik el teljesen a showbusinesstől, csak éppen most a saját ötletein fog dolgozni, és a kamera másik oldalára áll: rendezni akar, költészettel foglalkozni: elmondása szerint már egy ideje folyamatosan csak ír és rengeteg ötlet van a fejében.
„Nagyon fiatalon kezdtem a színészi pályát, és úgy érzem, az életemből ez alatt az idő alatt a művészet minden más formája teljesen kimaradt” – mondta az USA Today-nek adott interjújában. „Los Angeles belvárosában szeretnék venni egy műteremlakást, és rengeteg mindent készíteni a két kezemmel. Ezt a döntést néhány hete hoztam meg. Kisfilmet is rendezek. Nincs bennem semmiféle aggodalom a jövővel kapcsolatban, ami nagyszerű. Végre kiaknázhatom a bennem lévő kreativitást. Nagyon boldog vagyok, ugyanakkor kihívásokkal nézek szembe, dübörög bennem az ihlet, és mindeközben teljesen el vagyok lazulva.” Komoly tervek, és igyekszünk nem teljesen szkeptikusnak lenni: végeredményben láttunk már olyat, hogy nem éppen kiemelkedő tehetségükről ismert színészek a filmszakma egy másik területén – akár producerként, rendezőként – találták meg az igazi erősségeiket. Mit gondoltok, Kristen Stewart esélyes erre?
Forrás: The Guardian
hirdetés
Previous articleCzíria Attila: Az éjszakát a rendőrőrsön töltöttem!
Next articleKrémsajtos bundában sült csirkefalatok