HAZA HÍR-MIX Csobbanjon családjával a legelőnyösebb áron

Csobbanjon családjával a legelőnyösebb áron

806
hirdetés

belepo_2015_furdoA nyári meleg érkeztével megnyitotta kapuit a komáromi strand is, amely várja a helyi és a távolabbról érkező látogatókat. Több újdonsággal szeretnék szolgálni a pihenni vágyók kényelmét, a belépőjegyek ára is családok pénztárcájához van szabva.

„A strandon lévő környezetet igyekszünk fokozatosan csinosítani, hogy a komáromiak a forró napokon a régi jó strandjukon pihenhessenek, amihez a legtöbbünket számos élmény köt. A jó minőségű víz mellett napozóágyak is lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra” – mondta el Nagy Tamás, a strandot működtető Comorra Servis ügyvezető igazgatója.

„Akik mozogni szeretnének, azokat pingpongasztalok és röplabda várja, a legkisebbek pedig az ugrálóvárban szórakozhatnak. Ki szeretném emelni, hogy a komáromi víz minősége kiváló, ráadásul a régió strandjaival összehasonlítva a legelőnyösebb belépőárak mellett lehet a családoknak fürödni” – tette hozzá Nagy Tamás.

 

További információikat a termálfürdő honlapján, IDE kattintva találnak.

-krá-, -kb-

 

komarno.sk

hirdetés
Previous articleTatabányai vonatbaleset: videót tett közzé a rendőrség
Next articleStirber Lajos: Csodálatosan szép műsorral ünnepelte 60. születésnapját a révkomáromi Béke utcai Jókai Mór Alapiskola