HAZA BŰNÜGY Csaca: Ittas sofőr ütött el a járdán egy nőt és két gyerekét

Csaca: Ittas sofőr ütött el a járdán egy nőt és két gyerekét

1157
hirdetés

Egy 37 éves ittas sofőr szerdán Csacán elütött egy nőt és két gyerekét a járdán,– tájékoztatta a TASR hírügynökséget Gabriela Kremeňová, a Zsolnai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.


A szóvivő hozzátette, a baleset a Trencsénrákó (Raková) irányából Csacára vezető másodrendű úton történt. „Az eddigi vizsgálatok megállapították, hogy a sofőr egy Peugeot személygépkocsit vezetett. Egyelőre ismeretlen okból felhajtott a járdára, ahol elütött három gyalogost – egy nőt és két kiskorú gyerekét” – mondta a szóvivő.
A nőt és a gyerekeket, valamint az autó sofőrjét is kórházba szállították. „A sofőrt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, 0,86 milligramm/liter (1,79/ml) alkoholszintet mutatott a szonda. A baleset körülményeit vizsgálják” – tette hozzá Kremeňová.
„A mentősök elláttak és kórházba szállítottak két felnőttet és egy gyereket. További részleteket egyelőre nem közölhetünk” – jelentette ki a TASR-nek Alena Krčová, a mentőszolgálati központ szóvivője.
Martin Šenfeld, a csacai kórház igazgatójának közlése szerint a nő és egyik gyereke, valamint a sofőr került kórházba, zúzódásaik, horzsolásaik és felszíni sérüléseik vannak. „A gyereket a gyermek intenzív osztályon helyeztük el, további vizsgálatokon esik át, édesanyja a lábán szenvedett zúzódásokat. A sofőrnek szintén horzsolásai és zúzódásai vannak, jelenleg még őt is vizsgálják” – mondta az igazgató.

TASR

hirdetés
Previous articleA parlament jóváhagyta az egészségügyi dolgozók bérének emelését
Next articleUkrajnai háború – Putyin elrendelte a zaporizzsjai atomerőmű orosz tulajdonba vételét