HAZA BULVÁR Büntetlen Bálint gazda gázolója

Büntetlen Bálint gazda gázolója

1015
hirdetés

A tettesnek még a jogosítványát sem vonták be.

Mint ismert, Bálint gazda még 2011-ben szenvedett súlyos sérüléseket, amikor egy autó nem messze az otthonától elgázolta. Azóta kiderült, hogy aznap este T. Tibor a megengedettnél gyorsabban hajtott. A baleset miatt Bálint gazda napokig kómában volt, több műtéten esett át; bár járni már bot nélkül is képes, a baleset miatt kapott hallókészüléket örökre viselnie kell.

Fotó: RTL Klub

„Nem hallok rendesen a fülemet ért ütés óta, a hallókészülék pedig nem az igazi, ahogy a járásom sem, bizonytalan vagyok, és a gyalogosközlekedésnél van bennem félelem. Sem testileg, sem lelkileg nem vagyok a régi. A gázolóm sohasem kért bocsánatot, és a mai napig nem tudom, hogy miért ütött el minket. Már gondolni sem szeretek a balesetre, mégis naponta emlékeztet rá az állapotom” – mesélte a Vasárnapi Blikknek az ország kertésze, akiről ennek ellenére a szakértő megállapította: nem szenvedett maradandó sérülést.

Bálint gazda ügyében egyébként a mai napig nem született ítélet. Bár a baleset már három éve történt, a tettesnek még a jogosítványát sem vonták be.

(forrás:blikk)

hir24.hu

hirdetés
Previous articleA korábbinál jóval több autó készült Győrben
Next articleIdőközi helyhatósági választások: az MKP három polgármestert szerzett