HAZA HÍR-MIX Befejeződött az utak és a járdák felújítása Komáromban

Befejeződött az utak és a járdák felújítása Komáromban

681
hirdetés

Befejezte az utak átfogó felújítását az Eurovia SK társaság. A megrendelő, Komárom (Komárno) önkormányzata több mint 4,21 millió (áfa nélkül) eurót fizetett a munka elvégzéséért – tájékoztatott Simona Tančáková az Eurovia SK munkatársa.

Fotó: J.I., dunataj.sk

Tavaly augusztusban kezdődött a munka. A projekt 15 építési objektumot foglalt magában, utakat és járdákat újítottak fel, valamint egy kereszteződést és egy körforgalmat is kiépítettek.
Felújították az Augusztus 29. utca (Ulica 29. augusta),-Nap (Slnečná) utca szakaszt, a Villanytelep utat (Elektrárenská cesta), a Szentjános (Svätojánska)-Temető sor (Cintorínsky rad), a Tó (Jazerná) utca–Mély (Hlboká) utca szakaszt, a Platánfa sort (Platanová alej), a Nárcisz (Narcisová) a Vár, (Hradná), a Barátság (Ulica priateľstva) utcát, a Dohány (Tabaková) utca-Belső körút (Vnútorná okružná)-Sport (Športová) utca szakaszt, az Esztergályos (Sústružnícka), a Duna (Dunajská), a Kertek alja (Podzáhradná) és az Erdő (Lesná) utcát. A projekt részeként kiépítették a Villanytelep és a Dohány utca kereszteződését és a Barátság-E. B. Lukáč utcai körforhalmat. Az Augusztus 29.-Nap, a Tó-Mély, valamint a Barátság-E. B. Lukáč és az Erdő utca szakaszon a járdát is felújították.
Több mint 42 ezer négyzetméternyi területen cserélte ki az útburkolatot, és közel 5000 négyzetméternyi járdafelületet újított fel. Egyes szakaszokon teljes rekonstrukciót végeztek, beleértve a közvilágítást, az útpadkát, illetve az útburkolatot és a járdát is – közölte Tančáková.

TASR

hirdetés
Previous articleSzombati gyermeknapi banzáj követi a június elsejei strandnyitányt Komáromban
Next articleFolyamatos fejlesztések és gyermeknapi ajándék a „komáromi Balatonon”