HAZA BULVÁR Balázs Pali 20 éve

Balázs Pali 20 éve

1297
hirdetés

Balázs Pali - Klip fotó 2.KA romantikus dalok sztárja idén ünnepeli pályafutásának 20 éves jubileumát. Az évet egy új klip megjelenésével indította az énekes („Velem megtalálod a boldogságot”), de sok-sok meglepetést tartogat még 2016-ra a rajongók számára.  

Balázs Pali áprilisban egy újabb videóval és új lemezzel (sorban a tizennegyedikkel) örvendezteti meg közönségét. Az ünnepi év alkalmából egy könyv is megjelenik majd az életéről. A történetről, amely 1996-ban indult el Békéscsabáról… A népszerű énekes tavaszi turnéja április 16-án Törökszentmiklóson indul, a jubileumi koncertsorozatot pedig az év végén egy budapesti nagykoncert koronázza majd meg.

A romantikus szívek kedvence az idei évben is látható lesz a Muzsika Tv és az RTL Klub műsorán. A tv csatornák 2016-ra is meghosszabbították az énekes szerződését, így a népszerű „Zenés Randevú” megújult külsővel és új lendülettel dübörög tovább. – A műsoromba azokat az előadókat hívom meg, akiket személyesen is nagyra becsülök. A tavalyi évben volt például a Neoton Família, a Bikini, a Dolly Roll, a Karthago, a Beatrice, Szűcs Judit és még sokan mások – számol be az énekes, aki az idei évre is színvonalas vendégekkel és műsorral várja a tv nézőket.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006663618184&fref=ts

medianoise.hu

hirdetés
Previous articleÉrdemi eredmény nélkül zárult a pozsonyi parlamentben az oktatásügyről és az egészségügyről tartott rendkívüli ülés
Next articleIdén is megtartja nyílt napját a Selye János Egyetem