HAZA HÍR-MIX Az Inter feljött 3:3-ra !

Az Inter feljött 3:3-ra !

1123
hirdetés

A katasztrófális kezdet után az Inter belehúzott és  az utolsó negyedben legyőzte a Komárom csapatát 78:74-re. Így a mindent eldöntő hetedik mérkőzésre Komáromban kerül sor.

969324_470950696319766_1551025181_nA vendégek a tegnapi mérkőzésre komoly ambíciókkal érkeztek. Céljuk a győzelem és egyben a bajnoki cím megszerzése volt. De mivel a sor most az Inter csapatán volt, nem engedhette meg magának, hogy elbukjon. A mérkőzés az MBK Rieker csapatának meseszerűen kezdődött, hiszen a hazai csapat a pálya mindkét térfelén csak kínlódott. Ennek köszönhetően a komáromi csapat a 2. negyedben már 23! ponttal is vezetett. Ezután az Inter sebességet és taktikát váltott, minek köszönhetően egyre jobban feljöttek a vendégek nyakára. A félidei eredmény így 35:44 lett.

A második félidőben még mindig a vendégek vezettek, de az Inter fokozatosan faragcsált az előnyből. A komáromi csapatnak nem sikerültek a lövések és nem tudta0 a mérkőzés elei játékot hozni. A harmadik negyed végén már az Inter vezetett egy ponttal (61:60).

Az utolsó negyed a harmadikhoz volt hasonló. Nem túl attraktív játék és a vendégek folytatódó sikertelensége a támadások során. Az Internek a végén még besegítettek a szabálytalanságok is, minek köszönhetően több büntetőhöz is jutottak. A hatodik döntőbéli mérkőzés így az Inter javára dőlt el 78:74-re.

 

Ne feledjék ! Szombaton 18.00 órakor Komáromban minden eldől! Hajrá Komárom!

 

Pinke Noémi

dunataj.sk

hirdetés
Previous articleAz Outlet center-ben mindenki megtalálja a számítását
Next articleFelmérés: nincs nagy különbség MKP és a Most-Híd támogatása között