HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Az idei világvége szeptemberre várható

Az idei világvége szeptemberre várható

895
hirdetés

Összeesküvés-hívők szerint ősszel egy óriási meteor trafálja el a Földet. A NASA nem tud a közelgő Ítéletnapról.

A Daily Mirror vasárnapi cikke szerint könnyen meglehet, hogy idén szeptember 22-28-a között egy óriási meteor találja el a Földet, és a kozmikus ütközés nyomán fellépő katasztrofális éghajlatváltozás mindörökre lesöpri az emberi civilizációt a bolygóról.

A brit lap online kiadásában azt írta, hogy a baljós dátum több, az összeesküvés-elméletek kedvelőinek körében népszerű blogon és weboldalon is felbukkant az utóbbi hetekben. Egyes bibliamagyarázók szerint a pusztító karambol egyenesen a Végítélet kezdetét jelentheti.

A NASA nem vár világvégét

A NASA illetékesei a lap megkeresésére elmondták, nem tudnak arról, hogy pusztító meteor-becsapódás fenyegetné a bolygónkat. „A NASA-nak nincs tudomása olyan aszteoridáról vagy üstökösről, amely a Föld felé tartana, így rendkívül csekély a valószínűsége egy ilyen összeütközésnek – jelentette ki az űrügynökség szóvivője. – Ami azt illeti, számításaink szerint az sem valószínű, hogy a következő pár évszázadban egy nagyobb objektum eltalálná a Földet.”

A CERN kísérletei pusztíthatják el a világot?

A NASA szakemberei évek óta serényen dolgoznak olyan módszerek kifejlesztésén, amelyek segítségével idejekorán észlelhetnék és semlegesíthetnék a bolygónkat fenyegető  veszélyeket. Persze, ez közel sem elegendő ahhoz, hogy megnyugtassa az összeesküvés-hívőket.

Tudják, de nem mondják

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a kozmikus ütközés éghajlati katasztrófát fog okozni, ami valamilyen titokzatos módon hozzásegíti majd az illuminátusok által támogatott titkos szervezetet, a New World Ordert (NWO), hogy átvegye a hatalmat a világ felett. Többségük azt is biztosra veszi, hogy a befolyásos politikusok tudnak a közelgő katasztrófáról, de hallgatnak, mert nem akarnak globális pánikot kelteni, és/vagy az NWO szupergazdag vezetői pénzelik őket.

Éghajlati katasztrófa készül?

Egyesek szerint a Végítéletet és vele a Föld pusztulását az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) Nagy Hadronütköztetőjében (LHC) végzett kísérletek fogják kiváltani. „A CERN logójában jól látható a 666-os szám, a Fenevad (az Antikrisztus, a szerk.) jele. A CERN ütköztetője pedig éppen úgy néz ki, mint a mindent látó szem (a szabadkőművesek ismert jelképe), vagy a csillagkapu, amelyet olyan sokszor látunk” – írta egy blogger.

Nem az első világvége

Nem ez az első eset, hogy „tisztánlátó megvilágosodottak” megjósolják a közelgő világvégét. 2011-ben például Harold Camping, egy amerikai keresztény rádiócsatorna, a Family Radio műsorvezetője jövendölte meg, hogy az Ítélet napja az év május 21-re fog esni; Jézus visszatér a Földre, hogy mennyei királyságába vigye az „arra érdemeseket”. Camping állítólag olyannyira hitt a saját jövendölésében, hogy amikor eljött az általa és hívei által várt „nagy nap”, teljesen megdöbbent azon, hogy végül mégsem nyíltak meg a mennyek kapui.

hir24.hu

 

hirdetés
Previous articleHagyományos színjátszótábor Karván
Next articleAndrej Kiska köztársasági elnök Komáromban járt