HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Anyák napja Jóban Rosszban

Anyák napja Jóban Rosszban

1041
hirdetés

madar_vera_anyukajavalKülönböző meglepetésekkel készülnek május első vasárnapjára a Jóban Rosszban színészei. A virág minden évben elmaradhatatlan része az Anyák napjának, de például Szaksz Gabi és Madár Vera is verssel készül, míg Végh Jucinak idén új értelemet nyer e jeles ünnep. Sallai Nóri édesapját is köszönti, Bozsó Peti mindig szívesen kedveskedik a család hölgy tagjainak.

Az óvodai ünnepségek bár csak halvány emlékként élnek bennük, természetesen felnőtt fejjel sem feledkeznek meg imádott édesanyjukról a TV2 sikersorozatának sztárjai.

„Minden évben írok egy verset édesanyámnak, mellé pedig egy orchideával lepem meg, mivel az a kedvence. Gyakran énekelek is neki valamit, vagy éppen elviszem egy jó koncertre, vagy egy színházi előadásra.” – mesélte Szaksz Gabi, aki hozzátette, édesanyja már egész orchidea gyűjteménnyel büszkélkedhet.

Madár Vera is a vers – virág kombinációra esküszik.

„Van egy vers, ami nálunk már hagyománynak számít, és mindig elszavalom ezen a napon édesanyámnak. E mellett pedig a kedvenc virágainak egyikével is meglepem. Gyerekként rengeteget hímeztem neki, mindig kitaláltam valami kreatív ajándékot, amit legtöbbször egy kis show műsorral ötvözve adtam át.” – súgta meg Madár Vera.

Sallai Nóri a többiekkel ellentétben nem csak édesanyját köszönti.

„Nálam az Anyák napja egyenlő az Apák napjával is, mindkettejüket meglepem ezen a napon, hiszen ugyanúgy nagyon fontosak számomra.” – árulta el a sorozat Mónika nővére.

„Két fiútestvérem van, így édesanyámat egyedüli nőként mindig is nagy becsben tartottuk, e mellett olyan neveltetést is kaptam, hogy számomra a nők tisztelete fontos helyen szerepel. Iskolásként is már nagy versmondó voltam, anya mindig nagyon büszke volt rám, a virág pedig mai napig elmaradhatatlan része az ünneplésnek. Bár én a hétköznapokban is elég virágvivő alkat vagyok.” – mondta a Jóban Rosszban Szlávik nyomozója, aki nagymamáit is felköszönti vasárnap. Végh Jucinak ez a távolság miatt kicsit nehezebb, de az idei évtől ez az ünnep számára bizonyára új értelmet nyer.

„Virággal mindig meglepem édesanyámat, és a nagyikat is, bár a távolság miatt ezt már kicsit nehezebb megoldani. Idén remélem, már Bence is készül nekem valamivel.” – mondta izgatottan a Jóban Rosszban Steiner doktornője.

REDLEMON.HU
(dunataj.sk)
hirdetés
Previous articleElbúcsúztunk Czókoly Béla nyugalmazott gimnáziumi tanártól
Next articleVlagyimir Klicsko hat menetet engedett korábbi edzőpartnerének