HAZA MOZI A szürke ötven árnyalata folytatása főszereplő nélkül maradhat

A szürke ötven árnyalata folytatása főszereplő nélkül maradhat

5804
hirdetés

Áll a bál A szürke ötven árnyalata folytatása körül: az is megtörténhet, hogy Jamie Dornan kiszáll.

Nem egyszerű követni, hogy mi is a helyzet A szürke ötven árnyalatával: a kritikusok hajszálnyival talán inkább a megbocsátás felé hajlanak, elismerve a mozi bizonyos értékeit, míg a közönség hangosabbik fele csalódott és dühös, a film IMDb-pontszáma beállni látszik a szánalmas 4 körüli értékre, miközben a jegypénztáraknál még mindig brutális pénzeket termel – tehát mégis csak nézik. A főszerepeket alakító színészek teljesítménye körül is megoszlanak a vélemények, főleg a Christian Grey-t alakító Jamie Dornant savazzák sokan, mondván, nem elég szexi a karakterhez. Mégis, most, amikor felröppent a hír, hogy Dornan elhagyhatja a franchise-t, tiltakozó-sajnálkozó visszhangok özönlötték el a közösségi site-okat.

a szürke ötven árnyalata

Történt ugyanis, hogy az NW ausztrál bulvársite tegnap útnak indította a pletykát, miszerint Jamie Dornan kiszállhat A szürke ötven árnyalata-franchise-ból, minthogy felesége, Amelia Warner nem igazán tud megbarátkozni hitvestársa szexjeleneteivel, és azzal a ténnyel, hogy gyermeke apja hirtelen világszintű szexszimbólum lett. Az NW forrása elmondta azt is, hogy a nej nem látta a filmet, és valószínűleg nem is fogja. Holott ha látta volna, talán épp hogy megnyugodna: kritikusai ugyanis épp azt róják fel Dornannek, hogy semmi kémia nem mutatkozott közte és Dakota Johnson között.

A Jamie Dornan távozásáról szóló híresztelések, akár van alapjuk, akár nem, felhívták a figyelmet egy sokkal beszédesebb problémára: jelesül, hogy a Universal Pictures máig nem tette hivatalossá szándékát a folytatások elkészítésére, ami minimum szokatlan eljárás egy ilyen mértékű kasszasiker kapcsán. A rendező Sam Taylor-Johnson további szerepvállalása is kétséges a franchise-ban, a lehetséges okokról mi is bőven írtunk múlt héten. Sam Taylor-Johnson sajtósa mindenesetre sietett eloszlatni a kételyeket, ám a ködös fogalmazás valószínűleg épp ellentétes hatást ért el. Ezt mondta: „Minden sajtóértesülés feltételezés, mivel a stúdió egyelőre nem kötelezte el magát a sequel mellett.”

Forrás: Express

mozi.hir24.hu
hirdetés
Previous articleKözépiskolai olimpia az Európai Unióról
Next articleUniós támogatások – új fejlesztési lehetőségek