HAZA BULVÁR A Sztárportréban: Kovácsovics Fruzsina

A Sztárportréban: Kovácsovics Fruzsina

1092
hirdetés

Kovácsofics FruzsinaKovácsovics Fruzsina óvodapedagógiai gondolatait is szívesen megosztotta a Sztárportréban. A fiatal énekesnő a hétvégi fellépések után hétfőn reggel már mint óvónő várja a gyermekeket egy budapesti óvodában. „Könnyen szót értek a gyerekekkel, könnyen megszeretnek, ugyanúgy ahogy én is könnyen megszeretem őket, és ezt nyilván érzik. Ha elérjük azt, hogy a gyerekek szeressenek minket (kedvességgel, empátiával, azzal, hogy oda ülünk hozzájuk játszani) akkor hallgatni fognak ránk.”

Fruzsina azt mondja a délutáni alvás például kifejezetten könnyen megy náluk, 28 gyermek alszik egy teremben: „Le van húzva a redőny, ég a kis só lámpa, megy a párologtató, ott már csöndben kell lenni. Ráhangolódunk az alvásra: Mindig van egy mese, általában utána énekelek nekik, körbe megyek, mindenkit megsimogatok, jó pihenést kívánok, és utána be szoktunk tenni halk zenét – ezt nagyon szeretik a gyerekek. Oda ülünk melléjük, mert szerencsére többen vagyunk, és aki igényli azt simogatjuk. Szinte mindenki alszik nálunk egy keveset.”

Az Elfeledett mézescsók c. album, Fruzsina első gyermekalbuma, amiért 2 éve Fonogram díjat is kapott. Az énekesnő a mai napig maga is hallgatja a kocsiban. Készül a folytatás.  http://kovacsovicsfruzsina.hu/

A teljes beszélgetés itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=jVFeX8ut77g&feature=em-upload_owner

www.sztarportre.hu

hirdetés
Previous articleGrónai Európa-bajnoki aranyérmes
Next articleA magyar szórvány napja – Sokszínű műsor a közmédiában vasárnap