HAZA HÍR-MIX A Megbecsültek Társasága – Folyamatos növekedésben

A Megbecsültek Társasága – Folyamatos növekedésben

1259
hirdetés

Ahogy a szépkorúak aránya folyamatosan növekszik társadalmunkban, számos kihívással kell szembenéznünk. Nem csak az idősek fizikai és mentális egészsége fontos tényező, hanem azt is szem előtt érdemes tartani, hogy életükben tartalmas, gazdag időtöltésre legyen lehetőségük. Az ilyen és hasonló gondolatok inspirálták a Megbecsültek Társaságát, amely immár egy évtizede működik és célja, hogy tiszteletet és megbecsülést adjon azoknak, akik egész életükben támogatták és nevelték a jövő generációit. Bennünket.

Kép: Illusztráció, Pixabay

Ez az a Megbecsültek Társasága, melyet egy maroknyi fiatal alapított 2013-ban, Forró Krisztián politikai karrierjének kezdetén tett fogadalma nyomán, miszerint az elesettek és az idősek megsegítése mindig elsőrendű lesz számára, számukra. A Megbecsültek Társasága az évek során folyamatosan bővült és mára több régióban is folytat tevékenységet. Jelenleg a Társaság egyik vállalt célja, hogy Komárom régiójában is minél több településen megszólítsák a nyugdíjasokat, kínálva nekik számos programot, melyekben a személyre szabottság és közösségi élmények a főszereplők. A következő hónapokban a több mint háromezres tagság tehát tovább bővülhet. Komárom, Izsa, Nemesócsa, Naszvad és Gúta települések a következő helyszínek, amelyek várják a régió nyugdíjasait, hogy személyesen találkozhassanak a Megbecsültek Társasága alapítójával, Forró Krisztiánnal. A találkozók célja a Megbecsültek Társasága bemutatása mellett a 2023. évi program beharangozása, továbbá a helyi nyugdíjasok igényeinek felmérése is, hogy a 2024-es esztendőben a helyi közösség igényei szerint állhasson elő további programokkal.

A következő hónapokban tehát a Megbecsültek Társasága változatos programokat szervez, melyek a szépkorúak széles érdeklődési körét szolgálhatják majd ki: Esztergomból a köbölkúti pincéken át a Tihanyi szépségekig, majd az Országháztól a Budapesti Retro Élményközponton, Székesfehérváron és Várpalotán át egészen Győrig, minden hónapban izgalmas programok készülnek a nyugdíjasok számára az idén.

A Megbecsültek Társaságánál hisznek abban, hogy mindenki jogosult méltó és élményekben gazdag életre, kortól függetlenül. Ezért a sokféle program megszervezésének céljai közt szerepel, hogy a szépkorúak is új élményeket szerezhessenek, új barátságokat köthessenek, régieket elevenítsenek fel és kalandornak érezhessék ismét magukat.

Az alapítás óta eltelt 10 év során a Társaság nagyot növekedett, de minden eddiginél nagyobb gyarapodásra nyílt lehetőség a komáromi és érsekújvári régiók nyugdíjasainak szánt programokon keresztül. Önt is várjuk a társaság köreibe érkezők közé. A tagság ingyenes, és a továbbiakban is az marad.

A Megbecsültek Társasága ajtajai mindig nyitva állnak az új tagok előtt, így bárki, aki szívesen részt venne a meghirdetett programokon, bátran jelentkezzen a társaság ügyintézőinek nyilvános elérhetőségein. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, találkozzon a Megbecsültek Társaságával, a szépkorúak pártfogójával, és élvezze a gazdag és változatos programokat!

– Bugár Gergely, programszervező, Megbecsültek Társasága –

hirdetés
Previous articleUkrajnai háború – Moszkvai polgármester: dróntámadás érte a várost
Next articleA Komáromi Kórház neurológiai osztálya rendkívül rangos elismerésben részesült