HAZA HÍR-MIX A komáromi MKP nyílt levelet intézett a Jókai Színház igazgatójához

A komáromi MKP nyílt levelet intézett a Jókai Színház igazgatójához

1144
hirdetés

Nyílt levél

Tisztelt Igazgató Úr!

Mint a helyi MKP alapszervezet tagjai nagy meglepetéssel és még nagyobb felháborodással olvastuk, hogy  Ön  az MKP-s városatyákat vádolja azzal, hogy a színház   elesett bizonyos támogatástól a városi költségvetésből.

Meglepetésünket az a tény váltotta ki, hogy egy ilyen jelentőségű intézmény igazgatója úgy címkézi az egyes városatyák párthovatartozását, hogy nincs tisztában a tényekkel.  Ezért ezúton szeretnénk újra tudatni, hogy az MKP-nak csak egy tagja a képviselőtestületnek, név szerint Knirs imre, aki függetlenként lett megválasztva és csak később lépett be  pártunkba. Ha az igazgató  nevén nevezte volna  a“ városatyákat“, kiderült volna, hogy mindhármat megfosztottuk párttagságuktól ,mivel megszegték a párt alapszabályát és a párt logóját csak a testületbe való bejutásra használták. Reméljük, hogy ez a tettük is ráirányítja a választópolgárok figyelmét arra a három képviselöre, akikről ez a történet szól, név szerint Szabó Bélára,, Korpás Péterre és Feszty Zsoltra. Talán így mindenki számára világossá válik, hogy az illetők helyi politikában való tevékenysége merő ellentétben van a párt elveivel és értékrendjével.

Önnel ellentétben viszont mi vettük azt a fáradtságot, hogy megkérdeztük Knirs Imrét mint párttársunkat, hogy milyen megfontolásból nem szavazott a támogatás mellett. Kérdésünkre elmondta, hogy mivel a város jelenlegi anyagi helyzete olyan, hogy még az iskolák, óvodák működésének  biztosítása is komoly feladat elé állítja a hivatalt, nem  tudott részt venni a szavazásban, mivel máshol erre nagyobb szükség lenne.

Bízva az Ön erkölcsi  és szakmai értékeiben, csak remélni tudjuk, hogy nyilatkozatát átértékeli és hogy helyesbít eddigi álláspontján, már csak azért is, mert időközben  nyilatkozata felkerült a színház facebook oldalára is, pártunk és tagságunk hírnevét rontva. Amennyiben ez mégsem történik meg, akkor mindenki számára nyilvánvalóvá válik, hogy nyilatkozata korántsem a színház sorsának javítására született, hanem az Ön pártállását illetve politkai véleményét tükrözi.

 

Komárom, 2017 január 18.                            Az MKP helyi szervezete

MKP levél,pdf

hirdetés
Previous articleHa a KOMVaK elviszi a város pénzét, miből jut fejlesztésre?
Next articleFreestyle jégkoris csapat komáromban