HAZA SPORT A komáromi kosárlabdacsapat 82:74-re győzött a privigyeiek felett

A komáromi kosárlabdacsapat 82:74-re győzött a privigyeiek felett

589
hirdetés

BC KOMÁRNO – BC PRIEVIDZA 82:74 (17:24, 24:21, 20:12, 21:17)
Nézőszám: 300

BC Komárno pontszerzők:  Gašić és Volárik 16-16, Stuckey 15, Gatling 14, Djordjević 12, Marković 7, Dolník 2, Danielič és Pipíška 0-0
BC PRIEVIDZA pontszerzők: Hukić 22, Anderson 17, Jašš 15, Wheeler 6, Taylor és Walker 5-5, Lukáč 4, Gajdoš, Kincel és Krčmárik 0

A Niké SBL alapszakaszában az utolsó előtti hazai mérkőzésen a komáromiak a privigyeieket fogadták. A vendégek belépője volt jobb, akik gyorsan átvették a vezetést. Miután a privigyeiek megnyerték az első negyedet, a másodikban 12:0 következett a hazaiak részéről, viszont az ellenfél ismét támadásba lendült és a félidőre 41:45-re módosult az eredmény a hazaiak javára. A komáromiak a harmadik negyedben vették át végképp az irányítást a mérkőzés felett, melyet 20:12-re nyertek. A küzdelem végig kiegyenlített volt, a pontot az i-re Gatling tette fel, 82:74-re módosítva a végeredményt.

Fotó: K. Scholtz

KOMÁROM
Luka Gašić:
Fizikailag megerőltető küzdelem volt, melyre egész héten készültünk. Lehet, hogy a nézők szempontjából nem volt egy kiemelkedően szép kosárlabda-mérkőzés, számunkra viszont remek bevezető a Final Four erőpróbára, mely a jövő héten vár ránk.

Zlatko Jovanovič edző:
A mérkőzés a várakozásainknak megfelelően zajlott. Nem kis gondot okoztak a sérülések és a betegség a csapatnak, ennek ellenére fel tudtunk készülni. Léván nem a legjobb formánkat hoztuk, de az edzéssel elégedett voltam. Az első félidőben azonban valahogy puha játékot produkáltunk, a második félidőben viszont már azt a kosárlabdajátékot produkáltuk, mely az egész szezonban jellemez bennünket: jó védekezéssel, támadási fölénnyel. A privigyeiek jelenleg a hetedik helyen állnak, ennek ellenére el kell ismernem, hogy nagyon erős és veszélyes csapatról van szó, és ezt nem csak azért mondom, mert Kruno közeli barátom. Innen kezdve már a Final Four Alpe Adria Cup küzdelmeire összpontosítunk.

PRIVIGYE
Dušan Hukić:
Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, viszont a második negyedben hibákat vétettünk a védelem és a támadás terén is. A félidő után azonban már nem tudtuk tartani az első negyedben felvett ütemet, a komáromiak ekkor jobban játszottak és megérdemelten győztek.

Krunoslav Krajnovič edző:
Ennek a mérkőzésnek az értékelése hasonló lehet, mint az utolsó tíz mérkőzésünk esetében. A taktikai fegyelem hiánya, az egyensúly megtartása támadás és a védekezés között és főleg a csapatmunkára való összpontosítás, ezek lennének a kulcsszavak. Ez a teljesítmény kevésnek bizonyult a komáromiak ellen, akiknek gratulálok a győzelemhez.

Mgr. Mikuláš Keszan

hirdetés
Previous articleKormányellenes tüntetést tartottak Prágában
Next articleKiderült, miért nem írt a Republic Cipőnek búcsúdalt