HAZA RÉGIÓ A Komáromi Jókai Színház a Borkorzón!

A Komáromi Jókai Színház a Borkorzón!

853
hirdetés

48395_305_210Szeptember első hétvégéjén, a Komáromi Borkorzón látogasson el a Komáromi Jókai Színház standjához is, ahol számos programmal várják a kedves érdeklődőket!

Pénteken, szeptember 5-én Pille Tamás szórakoztatja a gyerekeket a Jókai színpadon (Klapka tér) 18 órától. Az érdeklődők – színészek közreműködésével – zenés összeállítást láthatnak a Móka Miki és barátai, a legendás Süsü a sárkány és a szeptember 10-én bemutatásra kerülő Három kismalac című előadásokból.
Szombaton, szeptember 6-án Varga Anikó és csapata tart színházi workshopot gyerekeknek, akik kipróbálhatják színészi képességeiket. A workshop végén egy kis színdarab áll össze, amelyet maguk a gyerekek adnak elő. Mindez és között.
A színház standjánál (pénteken és szombaton) kézműves foglalkozással várják a gyerekeket, s természetesen folyamatosan tájékozódhatnak az következő évad műsortervéről, esetenként néhány művésszel is találkozhatnak. Sőt, az intézmény néhány tagja még a szombaton esedékes babgulyás főző versenyen is részt vesz!
A rendezvény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/691007780993400/
Bővebben a Komáromi Borkorzó programjáról Eseménynaptárunkban ITT>>> olvashatnak.
Tájékozódjon a Jókai Színház előadásairól is a www.jokai.sk  – honlapon, vagy kövesse a színházat a facebook oldalukon. A 2014/2015-ös évad széles repertoárjában a mese, a zenés darabok mellett a klasszikus színmű és a vígjáték egyaránt megtalálható! A Komáromi Jókai Színház örömmel szolgálja közönségét.

Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleHivatalos: az MKP és a Most-Híd közös listát és közös polgármester-jelöltet indít Komáromban
Next articleA világ legmeghökkentőbb, iskolába vezető útjai