HAZA BELFÖLD A Garamban kötött ki egy migránsokat szállító autó, 11 embert kórházban kezelnek

A Garamban kötött ki egy migránsokat szállító autó, 11 embert kórházban kezelnek

673
hirdetés

A Garam folyóban kötött ki egy migránsokat szállító autó a lévai járásbeli Garamkálna közelében. 11 szíriai migránst kórházban kezelnek – közölte a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság.

Kép: PZSR NK

A zselízi rendőrök kedden hajnalban egy lengyel rendszámú VW Touareget akartak ellenőrizni. A sofőr nem reagált a rendőrség jelzéseire, és nagy sebességgel továbbhajtott Sáró irányába. A körforgalomnál azonban irányt váltott, és Garamkálna felé hajtott tovább, majd letért az útról, és keresztülvágott egy mezőn, ahol eltűnt a rendőrök szeme elől.
A járőrök ellenőrizték a földutakra vezető összes letérőt, de nem találták meg az autót. A lezárt hídnál azonban meglátták a keréknyomokat, amiből kiderült, hogy az autó a Garam felé haladt. A folyónál meg is találták a kocsit, az autó eleje a folyóba csúszott. Több ember is állt az autó körül, és még öten ültek benne. Az ügyet az idegenrendészet illegális migráció elleni egységének munkatársai vizsgálják.

TASR

hirdetés
Previous articleNem kibertámadás, hanem egy túlbuzgó képviselő miatt bénult le a szlovák parlament számítógépes hálózata
Next articlePuskamustra, tárlatvezetés, musical…