HAZA SPORT A bogyaiak is kényszerpihenőn vannak

A bogyaiak is kényszerpihenőn vannak

1275
hirdetés

Hiába közeleg a tavasz, az alsóbb osztályú focicsapatok számára továbbra is csak a sóvárgás marad a pálya „megízlelése”. A labdarúgószövetség is kétségek között van, s ezt az is jelzi, hogy még a tavaszi fordulók esetleges sorsolását sem tette közzé. Minderről Antal Bélával a bogyai csapat edzőjével beszélgettünk.

* Hogyan jellemezné a csonkára sikeredett 2020-as sportévet? – Az aktuális idény ismét foghíjasra sikeredett, a folytatásról még senkinek sincs elképzelése. Véleményem szerint már nem is lesz tavasszal folytatás. Az eredményeinkre rányomta a bélyegét a sorozatos vendégszereplés is, ugyanis hat mérkőzést vendégként tudtuk magunk mögött, melyeken sajnos csak egy pontot sikerült szereznünk. A három hazai mérkőzésünkön egy győzelem és két szoros vereség volt. Sajnos a sorozatos munkahelyi elkötelezettség, sérülések és eltiltások miatt kevés mérkőzésen tudtunk teljes kerettel kiállni.

* 2020-ról melyik játékosokat emelné ki az edző a játékuk, fejlődésük illetve teljesítményük alapján? – A tavalyi szereplésünk nagyon gyengére sikeredett, ugyanis újoncként még nem ismertük ellenfeleink erősségét, és más tempóhoz voltunk hozzászokva, később valamelyest javult a helyzet, és úgy gondoljuk voltak mérkőzések, ahol jobb teljesítményt nyújtottunk, mint ahogy az eredményekből látszik. Tavaly többször előfordult, hogy esélyünk sem volt, idővel taktikusabbak, erősebbek lettünk, főleg Kósa Tamás érkezésével, akitartást adott a csapatnak és a pályán is bebizonyította, hogy egy rutinos, jó játékos, játékával és tanácsaival segítette a többieket. Állítom, hogy az egész csapat előtt le a kalappal, hogy a sikertelenségek ellenére is tartottuk magunkat egészen a bajnokság megszakításáig és úgy gondoljuk, hogy a hazai pályán már pontokban is megmutatkozott volna a folytatásban.

* 2021-re nézve történt jelentős változás a kereten illetve a csapat összeállításában? – A bajnokság meg szakítása óta két edzésre jött össze a csapat, azóta, hogymár azt sem engedélyezik,  a csapat „alvó” üzemmódba kapcsolt. Ezúton szeretnénk jó erőt és egészséget kívánni a komáromi járás csapatainak és vezetőinek, reméljük, hogy hamarosan a pályán is találkozhatunk.

* Mik a kilátások 2021-re, és mit vár a csapat a bajnoksággal és egyébb mérkő­zé­sekkel kapcsolatban? – Az idei év kilátásairól nehéz érdemben beszélni, ugyanis vannak idősebb játékosaink, akik már jelezték, hogy átgondolják a folytatást. A klub létezése nagyban függ attól, hogy tudunk-e sport-bált, illetve majálist szervezni, ugyanis ezek az események nagyban befolyásolják a költségvetésünket. Jelen állás szerint egyiket sem lehet megszervezni, jelenleg a folytatás is kérdéses.

–Horváth–

hirdetés
Previous articleA Selye gimi újabb HÓD-ítása – az idei e-Hód verseny összefoglalója
Next articleFélidőben Csicsón