HAZA RÉGIÓ A 4. Lehár Nyár 2016 keretében nagy buli készül

A 4. Lehár Nyár 2016 keretében nagy buli készül

1024
hirdetés

augusztus 21-én a Klapka téren a Tequila Show Band közreműködésésvel

tequilaA zenekar 2010-ben alakult Tequila Show Band néven. Az elmúlt években számtalan rendezvényen, céges partyn, esküvőn, bálon, étteremben, születésnapi rendezvényen, városi ünnepségen játszottak. Repertoárjukban a könnyűzene minden műfaja megtalálható: magyar és külföldi slágerek, örökzöldek, pop-, rock-, latin, mulatós-lakodalmas zene és minden, ami egy felejthetetlen bulihoz elengedhetetlen.

A zenekar tagjai több éves zenei tapasztalattal rendelkező zenészek, akik a közönség szórakoztatását tartják a legfontosabbnak. Legutóbb a Viasat televíziós csatornán közvetített Négy esküvő című műsorban zenéltek, hozzásegítve az ifjú párt a győzelemhez. Tünde Gogolová-Valachová a zenekar lelke, aki 2004-ben és 2005-ben már két alkalommal bekerült a Szupersztár énekverseny döntőjébe, előtte 1998-ban megnyerte a Pacsirták az utcán című versenyt.

A koncert alatt a VADKERTI VIKTOR által vezetett érsekújvári Viva tánciskola két növendéke lép fel: Kis Kristóf Tamás és Nagyová Mária, akik junior szlovák bajnokok standard táncokban, de a latin-amerikai táncokban is jeleskednek.

hirdetés
Previous articleAugusztus 20-án Szent Istvánra emlékezünk
Next articleRio 2016 – Aranyérmes a női kajaknégyes