HAZA BULVÁR 5 tény, amit nem tudtál Joey-ról

5 tény, amit nem tudtál Joey-ról

902
hirdetés

Matt_LeBlanc_PD016_d00d71b7A Jóbarátok olasz csődöre New York után Los Angelest fekteti két vállra. Joey megérkezett a Comedy Centralra, mi pedig összeszedtünk néhány meglepő dolgot a Matt LeBlanc formálta figuráról.

Joey-nak öltönyre sincs szüksége a csajozáshoz!

Mi a közös Los Angelesben és New Yorkban? Hát, hogy sok a jó csaj. Joey-nak azonban még ki se kell öltöznie ahhoz, hogy találjon magának valakit estére, hisz hét lánytestvér mellett nőtt fel. Bizony, az olaszok imádják a gyerekeket, a nagycsalád egyik előnye pedig az, hogy a testvérek kisegítik egymást, így Joey-nak volt kitől tanácsokat kérnie, ha megakadt a nők becserkészésében.

Mindez annyira igaz…

… hogy Joey épp, hogy kijárta a hatodik osztályt, máris elcsábította egyik tanárnőjét és egy fülledt, együtt töltött éjszaka lett a rövid románc végeredménye.

Azért van, amitől Joey is fél!

Mégpedig Istentől. Az olasz hagyományoknak megfelelően, római katolikusnak nevelték Joey-t a szülei, amelyet annyira komolyan vett a macsó színészjelölt, hogy ő adta össze végül jóbarátait, Monicát és Chandlert is. Az ehhez szükséges engedélyeket a netről töltötte le.

Joey igazi példakép!

A fiatal Tribbiani egyik leghosszabb szerepe Dr. Drake Ramoray eljátszása volt, a sikerszerep után azonban hirtelen hullámvölgyet vett kedvenc olasz-amerikaink pályafutása. Joey azonban talpra állt, és váltott, az Angyalok Városában pedig a várva várt siker is eljöhet számára.

Joey nem osztozik a kajáján.

Mint egy anyaoroszlán, aki a kölykeit védi, Joey Tribbiani úgy tornyosul vacsorája fölé, amit igaz, hogy nem ő főzött, mégis a színészet nehéz mesterség, így vért verejtékezve kellett megküzdenie azért, hogy az asztalra kerülhessen. Egy fáradt nap végén pedig nincs is annál nagyobb kincs, mint a frissen elkészített szendvics. Ami bevallottan Joey kedvenc kajája!

A Jóbarátok spin-off sorozata, a Joey minden hétköznap este a Comedy Central műsorán!

redlemon.hu

hirdetés
Previous articleRECEPTEK: Csirkemáj magyarosan
Next articleA National Geographic első száma 125 éve jelent meg