HAZA RÉGIÓ Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán

Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán

1095
hirdetés

IMG_08631A hétvégén, június 28. és 30. között rendezik meg Tatán a 20. Víz, Zene, Virág Fesztivált, amely a Tatai vár, az Esterházy-kastély és az Öreg-tó környezetében színes kulturális, virág-, sport- és gyerekprogramokkal várja a kikapcsolódni vágyókat.

    A rendezvény szervezői ingyenes jegyeket ajándékoztak a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagjai részére, az Ökumenikus Segélyszervezettel pedig adománygyűjtő akciót indítanak a fesztiválozók körében az árvízkárosultak és a rászoruló családok számára – közölték a szervezők az MTI-vel.
    A fesztiválon fellép többek közt a Tankcsapda, a Boban & Marko Markovic Orchestra, Deák Bill Gyula, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, Herczku Ágnes, Dresch Mihály, a Téka zenekar, a Carbonfools, az Anna and the Barbies és a Zagar együttes. Idén lesz Romkocsma és Party Aréna is.
    Újdonság, hogy a fesztivál karszalagjával minden tatai múzeum ingyenesen látogatható nyitvatartási időben. A fesztivál ideje alatt, pénteken rendezi az önkormányzat az I. Cseh-Magyar Testvérvárosi Találkozót, amelynek keretében a művelődési házban 20 év Prága terein címmel nyílik fotókiállítás.
    A rendezvény hagyományos kísérőprogramja a kirakodóvásár, a szombat esti látványos tűzijáték, a műrepülő show, a sárkányhajó-bemutató az Öreg-tavon, valamint a fesztivál védjegyévé vált vízi karnevál, azaz több tucat csónak és kishajó lámpás felvonulása.
    A fesztiválról további információ a www.vizzenevirag.hu honlapon olvashatók.

MTI

fotó: vizzenevirag.hu

hirdetés
Previous articleKét és fél éves brit kisfiú a Mensa tagjai között
Next articleBethlen Gábor Alap: Kétmillió Martosnak és Gombaszögnek is