Kezdőlap HÍR-MIX Végre megoldódni látszik a Radnóti utca lakóinak problémája

Végre megoldódni látszik a Radnóti utca lakóinak problémája

881
MEGOSZTÁS

Amikor a gútai Radnóti utcát átadták az építkezőknek, éppen a hét aszályos esztendő kezdődött, így évekig nem is akadt gond azzal, hogy egy esetleges zápor idején az alagsori pincékbe, garázsokba befolyt volna az esővíz. Az utóbbi években azonban egyre többször kellett az ott lakóknak szivattyúzniuk a vizet, menteniük az értékeket. – Most, amikor a gútai utcák felújítását elkezdtük, különösen nagy figyelmet fordítottunk a Radnóti utcára. Aszfaltozás előtt felmarattattuk az úttestet és kidolgoztunk egy új vízelvezetőt. Hagyományos árkok kiépítésére nincs lehetőség, a korábban elkészített víznyelők viszont már nem elegendőek. Amint elkészítjük az új vízelvezető csatornát, máris aszfaltoztatunk, s reményeim szerint még ebben az évben megoldódik az ott lakók problémája. Sajnos, ezt a problémát a városvezetés is „örökölte”, de a mi feladatunk annak megoldása – nyilatkozta lapunknak Horváth Árpád, Gúta polgármestere.

Prachar Kornélia felvétele

DUNATÁJ HETILAP 38/2017

hirdetés

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. csak azt szeretném megérni hogy az utca elkészűlte után ne kelljen nekem 200-300eurot költenem arra hogy ne ömöljön be a garázsamba a viz.
    Akik a ház tetejéröl engedik a vizet az utcára fizetnek az után hogy használják a csatornázást??? Mert jobb helyeken éves csapadék arányában fizetnek érte.

Comments are closed.