HAZA BULVÁR Varga Viktor: Puzsérnak szörnyű élete lehet

Varga Viktor: Puzsérnak szörnyű élete lehet

741
hirdetés

A művészlelkű énekes szerint csak az kritizál másokat, akinek szar élete van.

11246983_956800727686995_349643945862322634_nVarga Viktor sajátos életfelfogása, különc megjelenése, és olykor megdöbbentő viselkedése a legtöbb emberből unszimpátiát vált ki, pedig ahogy mondja, ő csak élvezi azt a szabadságot, amit megteremtett magának.

„A mérhetetlen szabadság, amit kiépítettem magamnak, az embereknek furcsa vagy irritáló. Úgy gondolom, hogy sokaknak ez olyan vágy, amit ők nem tudnak megélni, pedig meglenne rá a lehetőségük” – kezdte az Origónak az énekes.

Viktor azt is bevallotta, hogy időnként használ tudatmódosító szereket, hogy kreativitása könnyebben törhessen a felszínre, ennek ellenére mindenkinek azt tanácsolja, hogy józanul éljen. „Jobban szeretek autót vezetni, mint inni, úgyhogy ritkán alkoholizálok. Nem szükséges az alkotáshoz tudatmódosító, de nyilván néha előfordult. Megnyitja az agyat, egy eszköz.”

A folyamatosan új művészeti alkotásokon dolgozó celeb azt is elmondta, hogy nem zavarja, ha valaki negatív kritikával illeti a munkáját, hiszen annál többet beszélnek róla, ugyanakkor úgy gondolja, hogy nyomorúságos élete lehet annak, aki ebből él. „Puzsér nagyon okos, én szeretem őt, mert szórakoztató, de ettől függetlenül szörnyű élete lehet.Kritikusnak az megy el, akinek szar az élete. Eszembe sem jutna kritizálni másokat” – jelentette ki Viktor.

Kèszülök a holnap esti nagykoncertre a SYMA- ban…màr fejben megvan minden…testemben meg semmi, a lèlek sem sem…

Posted by Varga Viktor Világa on 2015. május 7.

 

Hír24

hirdetés
Previous articleFord Focus 1.0 Rival X: Frissített külső, plusz a világ legjobb motorja…
Next articleŐry Péter: Meg kell nyitni az önrendelkezés kérdéseit