HAZA SPORT Utolsó hazai meccsére készül a komáromi röplabdacsapat

Utolsó hazai meccsére készül a komáromi röplabdacsapat

1178
hirdetés

img_8029

Új vezetőedzőjével, a szlovák válogatott szövetségi kapitányával, Miroslav Palguttal készül utolsó 2016-os hazai mérkőzésére a komáromi egyetemi röplabdacsapat. Palguta 2016-ban bajnoki döntőben szereplő Eperjes ellen debütál majd a kispadon.

A csütörtök 18 órakor kezdődő mérkőzésen ül majd először a komáromi Spartak kispadján a Lengyelországból távozó, a szlovák röplabda-válogatottat irányító mester. „Hirtelen jött a megkeresés. Komáromban megtudták kedden, hogy távozom Lengyelországból és már aznap egyeztettünk is, csütörtökön pedig már ott voltam az edzésen” – mondta a frissen kinevezett vezetőedző.

„Kevés időnk lesz felkészülni, hiszen a vasárnapi meccs után már csütörtökön újra játszunk, de ezzel nem tudunk mit csinálni. Van több szlovákiai játékos, akit ismerek, a külföldieket pedig minél hamarább meg kell ismernem, hogy egy hullámhosszra kerüljünk. A céljaim egyértelműek, érmet kell szerezni, minél előrébb kell jutnunk” – tette hozzá MiroslavPalgut.

Az új komáromi mester számos csapatnál tevékenykedett már az országban és külföldön is. A szlovák válogatottal legnagyobb sikerét a bakui Európa Játékokon érte el 2015-ben, ahol az ötödik helyen végzett.

A csütörtöki mérkőzésen tehát biztos, hogy új lendülettel lép majd pályára a csapat, ha pedig a szurkolók is hozzáteszik a magukét,és megtöltik a komáromi sportcsarnokot, meg lehet lepni az eperjesieket.

hirdetés
Previous articleNemzetközi ingatlankonferencia aktív komáromi részvétellel
Next articleKínai vendégek Komáromban