HAZA RÉGIÓ Új telefonos applikációk – próbálja ki!

Új telefonos applikációk – próbálja ki!

753
hirdetés

freechargingAz elmúlt napokban két új technikai lehetőség is megjelent Komáromban, amelyet a városba látogatók és a helyiek egyaránt igénybe vehetnek. Mindkét esetben egy mobil applikáció segíti a tájékozódást.

A városba érkező turisták, de gyakran a helyi lakosok számára is gondot jelent a mobiltelefonjuk vagy a táblagépük feltöltése. A jövőben nem kell emiatt aggódni, hiszen most már több ingyenes töltőállomás is rendelkezésre áll a városban. Az egyik ilyen lehetőség a Klapka téren található turisztikai információs iroda, ahol bárki ingyen „feltöltődhet” az egész hét folyamán, de része a rendszernek a Panoráma szálló is és több más vendéglátóhely.

Az applikáció ingyenesen elérhető iOS és androidos változatban is.

iOS-rendszer (Apple):
https://itunes.apple.com/us/app/freecharging.net/id963112482?ls=1&mt=8
Android-rendszer (Samsung, Sony, HTC, LG stb.):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cstudios.freecharging

Nemrég jelent meg egy kerékpárosok számára kifejlesztett mobil applikáció is, amely a kerekezni vágyókat szolgálja ki több nyelven. Az ingyenesen letölthető segédeszköz segít tájékozódni a látnivalókkal és a szolgáltatásokkal kapcsolatosan.

A magyar, szlovák és angol nyelven is elérhető applikáció 3 kerékpáros útvonalon nyújt segítséget. Ide tartozik a tavaly megépült Komárom-Karva és a Komárom-Gúta útvonal, harmadikként pedig a Komárom-Csicsó szakaszról kérhető le információ. Az egyes pontokon bemutatja a látnivalókat, továbbá a szolgáltatásokról is naprakész információval szolgál. Az okos eszközökre szabott applikáció az egyes pontokat a térképen is megmutatja, így könnyű a tájékozódás.

Az e-útikalauz elérhető a Túrám.hu ingyenes applikáción belül mindhárom nyelvi változatban, továbbá a részletek megtalálhatóak a www.huskdanube.eu honlapon is.

Az app Androidra itt tölthető le:
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.raabdigital.trackatour

-krá-, -kb-

komarno.sk

hirdetés
Previous articleA vád: EMBERRABLÁS!
Next articleÁtadták a 25. Mediawave fesztivál díjait – felvidéki is van a díjazottak közt